X
klaus Iohannis alegeri 2014 (24) (Copy)

Țiriac: Am făcut cu Iohannis două-trei televiziuni pentru nemți, acum 20 de ani

Invitat marți în emisiunea “Jocuri de Putere” de la postul de televiziune Realitatea, omul de afaceri Ion Țiriac a declarat că îl cunoaște pe Klaus Iohannis încă dinainte ca acesta să fie primar al Sibiului. Mai mult, Țiriac susține că împreună au făcut două, trei televiziuni pentru ”nemți” în acea perioadă. ”Președintele Iohannis e un președinte corect, ales. Eu l-am cunoscut înainte, ca primar al Sibiului, pentru că am făcut două-trei televiziuni cu dumnealui pentru nemți, acum 20 de ani. A făcut o treabă bună la Sibiu. Are o demnitate care se manifestă și în funcția în care este astăzi. L-am rugat foarte mult să aibă grijă de sport, că ne ducem în râpă”, a spus Ion Țiriac în cadrul emisiunii.

Înainte de a deveni primar al Sibiului, Iohannis a fost profesor de fizică și inspector școlar. În anul 2000 a ajuns primar al Sibiului, funcție în care a fost reales în 2004, 2008 și 2012. Perioada la care se referă Țiriac poate fi între anii 1990-1995. Televiziuni importante create în Germania, în această perioadă sunt VOX (ianuarie, 1993), RTL 2 (martie 1993) și Kabel eins  (februarie 1992).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  x

  Dar poate fi si perioada 95-2000 cand s au mai facut televiziuni ca tm3 transformat mai tarziu in 9live sau defunctul tele5 desi nu cred ca au avut treaba cu astfel de televiziuni

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zorro

  Da, trebuie sa mai creasca un pic in sondaje, care incep sa se duca la Vale.

  Iar Tiriac ce interese are de vine cu un semenea linge-blide-outcoming dupa atitia ani?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un om care a trait intr-un mediu civilizat ani de zile, s-a umplut de bani dar nu a invatat NIMIC, a trecut civilizatia si educatia pe langa el ca o racheta. Cum sa- intors in Romania, a redevenit mitocanul care a fost inainte. Il prefer pe sasul fara haz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact