X

Ambasadorul SUA în România: Luna viitoare merg la Sibiu cu mașina. Dacă nu aveați corupție, aveați și autostrăzi

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a anunțat joi că în luna noiembrie va vizita mai multe orașe din țară, printre care și Sibiul, în toate urmând a merge cu mașina.

”Luna viitoare merg cu mașina la Craiova, la Timișoara, înapoi la Sibiu și Brașov. Astfel voi avea ocazia să vizitez o parte mai mare din România, să experimentez pe cont propriu infrastructura rutieră”, a declarant joi Hans Klemm, citat de Mediafax.

Ambasadorul SUA a vorbit și despre corupția din România, spunând că fără ea am fi avut de mult autostrăzi.

“Trebuie să felicit România pentru lupta împotriva corupţiei, pentru că această corupţie este furt din resursele publice care sunt disponibile României. Dacă acea corupţie nu ar fi apărut, acele resurse poate că ar fi mers în direcţia construirii mai rapide de autostrăzi. (…) Am văzut statisticile potrivit cărora numărul de kilometri de autostradă este în continuare foarte mic, comparativ cu alte ţări ale UE, inclusiv vecinii României”, a declarat ambasadorul.

De asemenea, ambasadorul a spus că România primeşte asistenţă financiară din partea Uniunii Europene şi că este necesară dezvoltarea capacităţii administrative pentru folosirea resurselor care sunt puse la dispoziţia României.

“România este în mare parte, în continuare, în dezvoltare, se recuperează după dictatura sub care a trăit pentru o perioadă de timp atât de mare, după al Doilea Război Mondial. Au trecut doar 25-26 de ani de la Revoluţie. România primeşte asistenţă din partea Uniunii Europene, fonduri structurale care vor permite în timp să îşi îmbunătăţească infrastructura. Ca să folosească aceste fonduri, trebuie să dezvolte capacitatea administrativă, serviciul public cu aptitudini şi talentat, capabil să folosească în cea mai bună şi eficientă manieră resursele care sunt disponibile României”, a mai spus diplomatul.

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @@

  Coruptia nu este doar in interior, ci si in exterior, atatia giganti internationali fura in draci de aici, cu acordul bastinasilor, logic ! Multor tari din UE le sta in gat Ro, logic ca nu-ti convine la tine in ograda un competitor pe piata agriculturii, turismului, mobila, textile, energie, petrol, gaze, chiar si invatamant !
  Daca vezi ca concurenta creste, incerci sa pui piedici, daca vezi ca posibila concurenta, cu potential mare, e corupta, proasta, fraiera, rau intentionata, logic ca te ajuta sa te scufunzi, iti mai pune si capac sa fierbi bine si sa ajungi terci !
  Multi suspecti interni, mai ales un anume ”ESCU” ce tot sta de ceva decenii la BNR !
  Bancherii acum sunt egal cu regii in ev mediu si dupa….

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zorro

  In general are dreptate, insa toti politicienii si inclusiv oamenbii de afaceri s-au asezat la masa cu acesti corupti, fara sa le traga atentia sau sa le pese de populatie. Dimpotriva au gasit aici resurse si mina de lucru ieftine.
  Multe probleme politice si economice care au aparut in ultimii ani au ca sursa SUA. De ex: ultima criza financiara, criza refugiatilor si altele.
  Din punct de vedere economic nici SUA nu sta prea bine. In ultimii 2 ani am vizitat SUA de patru ori si tara nu sta pe roze deloc, nici din punct de vedere politic,

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  siby

  Extraordinar…..sa inteleg ca americanii de la Bechtel au crezut ca vor construi intr-o tara unde totul este transparent si coruptia nu exista. Americanii…ne dau acum lectii si ne trag si de urechi…de ce ati platit asa mult cat v-au cerut cei de la Bechtel???

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dac

  daca nu va bagati coada voi americanii , rusii , ungurii , austriecii samd nu mai existau corupti si planul lui Ceausescu deveanea realitatea sa nu mai fim subordonati voua …din pacate suntem ceea ce suntem colonie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact