Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
10°C

Liberalii laudă administrația Fodor. ”Sibiul e pe un drum la fel de bun cum a fost și până acum”

Liberalii laudă administrația Fodor. ”Sibiul e pe un drum la fel de bun cum a fost și până acum”

Copreședinții PNL Sibiu, Raluca Turcan și Mircea Cazan, au avut numai cuvinte de laudă la adresa Primăriei Sibiu. Întrebați fiind de impresia pe care le-a lăsat-o primarul interimar Astrid Fodor în anul de când ocupă această funcție, atât Turcan, cât și Cazan s-au declarat mulțumiți. ”Sibiul e frumos. Sibiul e un oraș care din punct de vedere economic se dezvoltă și se dezvoltă constant și este un oraș pe care tot mai mulți turiști din România sau din străinătate doresc să-l viziteze. Ca om care vine acasă la Sibiu pot să spun că e bine”, a spus Raluca Turcan, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Mircea Cazan a spus la rândul lui că orașul se află pe drumul cel bun. ”E complicat să spun că văd sau nu văd o schimbare, pentru că dacă ar fi o schimbare la nivel de Sibiu, fie în bine, fie în rău, aș fi și eu ca și dumneavoastră parte din această schimbare. Sibiul unde m-am născut, unde am crescut, unde am făcut școala, unde m-am căsătorit, unde-mi duc viața mai departe… Cred că Sibiul e pe un drum la fel de bun cum a fost și până acum”.

După aceste răspunsuri, a venit inevitabil întrebarea: ”În aceste condiții mai aveți candidat la primărie?”

Mircea Cazan: Sunt două lucruri diferite. M-ați întrebat de doamna Fodor, nu de candidatul de la primărie.

Întrebare: Dacă lucrurile merg bine, de ce să nu le lăsăm așa? De ce să riscăm cu altcineva.

Mircea Cazan: Asta rămâne să spună electoratul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Zorro

Acum 8 ani

Trimiteti-i pe Cazan si pe Turcan dupa vreo ploaie prin cartierele neasfaltate, sa vedem, o sa mai aiba ce lauda?
Raspunde

Gilu

Acum 8 ani

Pentru oamenii mici orice e de ajuns. Ca Partid, sa n-ai curajul,mandria de-a convinge un candidat credibil e de-a dreptul jenant...
Raspunde

@@

Acum 8 ani

Doamna Turcan, Sibiul e acasa?!?! Botosani ce mai este? Dar Botosaniul? Botosaniul cum merge? Era mai ieftin dincolo....
Raspunde

nicolae

Acum 8 ani

CU TURCAN LA CAZAN
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus