Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

12 rânduri de alinare sufletească de la Mitropolitul Ardealului pentru familiile victimelor din Colectiv

12 rânduri de alinare sufletească de la Mitropolitul Ardealului pentru familiile victimelor din Colectiv

ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor îndurerate în urma tragediei din București, la trei zile după eveniment.

”Am primit cu adâncă întristare vestea despre tragedia provocată de un incendiu la un club din Bucureşti în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2015, în urma căruia şi-au pierdut viaţa până în prezent 30 de persoane, iar alte aproape 100 de persoane sunt în stare gravă în spitalele din capitală.

În aceste momente de mare încercare şi durere sufletească care au îndoliat întreaga ţară, suntem alături de familiile aflate în suferinţă, le transmitem compasiunea noastră, cuvânt de alinare sufletească.

Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să odihnească în pace sufletele celor decedaţi, iar familiilor îndoliate să le dăruiască har de mângâiere şi întărire.

De asemenea, cu părintească dragoste îi îndemnăm pe toţi preoţii Arhiepiscopiei noastre, alături de toţi credincioşii, să pomenească neîncetat la sfintele altare sufletele celor adormiţi şi să mijlocească în rugăciunile Sfintei Liturghii pentru vindecarea celor aflaţi în suferinţă pe patul de spital”, a transmis ÎPS Laurențiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

unknown

Acum 8 ani

hahahahahaha.... s-au trezit barbosii Acum tataie, dupa ce ati aratat din ce sunteti facuti e prea tarziu sa fiti alaturi de familiile indurerate. Intr-adevar cu hainele voastre cusute cu fir de aur nu puteti merge printre "fraieri" .... Voi aveti de construit biserici ..... de renovat case in centrul orasului ....si nu sa fiti alaturi de cei indurerati. Sunteti prea preocupati sa cereti bani pt fiecare serviciu desi tot ce faceti e realizat din contributiile noastre si a celor ce au ars vineri. Barbosilor, think fast ... time is ticking for you :)))
Raspunde

S Geo

Acum 8 ani

Nu scrie ce nu sti, inca de duminica in Catedrala Mitropolitana din Sibiu, s-au facut rugaciuni pentru cei decedati dar si pentru cei in suferinta, aceasta este menirea principala a bisericii- de a se ruga, de a ne ruga .
Raspunde

Radu Vasile

Acum 8 ani

Nici macar de biserici nu are timp sa se ocupe IPS Laurentiu . Pe str. Plugarilor vine , vine dar nu ajunge !
Raspunde

unknown

Acum 8 ani

ei sunt prea fericiti sa se uite la suferinta celor ce ii platesc. Li se schimba carma daca se coboara din preafericirea lor ... desi la usi stiu sa bata dupa cotizatii
Raspunde

Ionel

Acum 8 ani

Avem asteptari prea mari de la niste personaje din evul mediu. Important e sa ai cat mai multe "castele"...si slugi...
Raspunde

Pop

Acum 8 ani

Buna dimineata! S-a trezit si ... mitropolitul. Mai muncim si noi ceva? Shw me the money...
Raspunde

sonya

Acum 8 ani

ce sa zica un popa al carui ginere are club (Dobrunul, care a ars acum cativa ani)?! In alta ordine de idei, toate gruparile religioase vor sa dea impresia ca l-au confiscat pe Dumnezeu. Se comporta ca si cum L-au luat prizonier si ei Ii spun ce sa faca, ii dau voie sa faca ceva sau nu, .... cata nebunie omeneasca. Cu ce sunt ei mai buni decat fariseii si decat preotii care l-au ucis pe Isus?
Raspunde

Vicent

Acum 8 ani

Mamaie Sonya cauta niste pastille de memo.... S-a dat foc la clubul Liquid de langa restaurantul Dobrun. Nui comenta ca sa te afli in treaba ........
Raspunde

lili

Acum 8 ani

esential era ca, copiii popii sunt cocalari cu cluburi, nu cine stie ce pioshi asa cum ne cere Imbuibarea Sa mitropolitul, nu cum se numea clubul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus