Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

„Acasă la tata”, premieră de gală la Habitus

„Acasă la tata”, premieră de gală la Habitus

Lungmetrajul „Acasă la tata” va avea premiera de gală duminică, 8 noiembrie la Librăria Habitus, de la orele 18:00 și 20:30, în prezența actorilor Alexandru Papadopol și Andi Vasluianu, dar și a regizorului Andrei Cohn. Filmul urmează să fie lansat în cinematografele din România la sfârșitul acestei săptămâni.

Regizorul este cunoscut publicului datorită carierei sale în domeniul advertising-ului, dar și prin faptul că a regizat mai multe scurtmetraje, „Acasă la tata” fiind debutul său în lungmetraj.

https://www.youtube.com/watch?v=yfSVedoOKjE

Comedie și dramă deopotrivă, filmul spune povestea lui Robert, un tânăr scriitor care într-un moment de ambiguitate emoțională se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima dată de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineața, își va rescrie toate relațiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.

„Chiar dacă la suprafață apar teme cum ar fi ratarea sau condiția provincialului, pe mine m-a interesat să pun în discuție noțiunile abstracte de familie, prietenie și dragoste în contactul dur cu realitatea”, spune regizorul Andrei Cohn.

Filmul a avut premiera internațională în cadrul celei de-a 21–a ediții a Festivalului de Film de la Sarajevo, iar din distribuție mai fac parte actorii Ioana Flora, Florin Zamfirescu, Natașa Raab, Sorin Cociș si Mirela Oprișor.

Tot în cadrul CINE M-A văzut la Habitus, va mai fi programată o proiecție a filmului luni, 9 noiembrie, de la ora 20.00. Prețul unui bilet este de 10 lei.

foto/video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus