Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Iohannis a vorbit: mâine, poimâine facem un guvern

Iohannis a vorbit: mâine, poimâine facem un guvern

Președintele României, Klaus Iohanni a avut în această seară o declarație de presă în care a făcut un scurt rezumat al ultimelor evenimente sociale și politice din țară. Iohannis a explicat și pașii care urmează să fie făcuți pentru formarea unui nou guvern, după demisia premierului Victor Ponta de astăzi. ”Consultările cu partidele vor avea loc mâine, cel târziu poimâine. Vreau încă în cursul acestei săptămâni să finalizez prima rundă de consultări politice, pentru a avea o imagine despre cum văd partidele soluţionarea acestei situaţiiVom avea un Guvern interimar, vom avea o soluţie pe care o voi comunica atunci când ea se cristalizează. După ce vom parcurge următorii paşi şi după prima rundă de consultări, voi veni în faţa opiniei publice, voi expune primele concluzii şi voi expune opinia mea în ceea ce priveşte demersul ulterior”, a spus Iohannis, citat de Mediafax.

Președintele a comentat și solicitările celor 25 de mii de manifestanți de ieri, din București. ”Demonstranţii ne-au spus ce cred ei că trebuie să se întâmple în viitorul previzibil. Cred că aceste solicitări sunt corecte, sunt de bun-simţ. S-a vorbit de clădirile care stau să cadă, s-a vorbit de situaţia din spitale - perfect adevărat. S-au făcut propuneri care trebuie luate în seamă”, a mai spus președintele.

Anunţul depunerii mandatului de către Victor Ponta a fost făcut miercuri, în jurul orei 10.30, de către preşedintele PSD, Liviu Dragnea. La 15 minute, premierul a anunţat că îşi depune mandatul şi că speră că demisia guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă şi a adăăugat că este nevoie de soluţii raţionale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

mihai

Acum 8 ani

"Iohannis a vorbit" - e destul sa fie headline si breaking news :)) Foarte bun titlul !
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Lasa Johannis draga promisiunile, un an ai stat si n-ai facut nimic, doar plimbari cu dama de companie. Acuma dintr-o data ti-a venit graiul,impostorule!
Raspunde

andrada

Acum 8 ani

Si ce ai vrea, sa dea din gura toata ziua pe la toate posturile TV, in stil de Dambovita, asa cum suntem obisnuiti ?
Raspunde

zzz

Acum 8 ani

Doamna Zorro e dama de companie...
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Multumesc ca m-ai numit o Doamna. Nu sunt dama. Multumesc pentru compliment.
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Don Alejandro, traiesti intr-o democratie si poti gindi si vorbi tot ce vrei. De asemenea poti sa si fantazezi ce si cit vrei. Vad ca ai o fantezie tare bogata. Daca ar si duce la aceasta fantezie, ar fi mai constructiv
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Erata: Daca ar si duce la ceva aceasta fantezie, ar fi mai productiv
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus