X
ostirii sens unic

Trecere de pietoni mutată și stradă cu sens unic ”uitată”

Pentru că există în continuare șoferi care ignoră – din neștiință, uneori – noul sistem de circulație de pe strada Oștirii, Primăria Sibiu reamintește că aceasta a devenit stradă cu sens unic, decizie care – susțin reprezentanții administrației – ”s-a dovedit eficientă din punctul de vedere al fluidizării traficului şi generând în acelaşi timp mai multe locuri de parcare”.
”Reamintim şoferilor că traficul se desfăşoară în regim de sens unic dinspre strada Rahovei spre strada Nicolae Iorga şi îi rugăm să circule cu atenţie sporită, dat fiind faptul că modificările în regimul de circulație sunt recente”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.
Totodată, potrivit administrației locale o trecere de pietoni de pe strada Alba Iulia a fost mutată pentru creșterea gradului de siguranță a pietonilor. Astfel, în urma deciziei Comisiei de circulație de la nivelul Primăriei Sibiu, trecerea de pietoni de pe şoseaua Alba Iulia, din dreptul Penny Market, a fost mutată în dreptul restaurantului Select.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    un sibian

    tot la fel “uita” soferii si de sensul unic de pe Oituz sau Dragalina…politia locala ar trebui sa dea amenzi nu sa “reaminteasca”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact