Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Excepția. Teatrul Gong are autorizația PSI. Și oferă consultanță

Excepția. Teatrul Gong are autorizația PSI. Și oferă consultanță

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong anunță că va oferi consultanță pentru cinci organizații non-guvernamentale din Sibiu în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu. „Eu cred cu tărie că un teatru trebuie să se afle în inima unei comunități și împreună putem face din acest oraș un loc mai bun în care să trăim.”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

Având în vederea personalul calificat și experiența legislativă dobândită de-a lungul timpului, o parte din angajații Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu își vor dedica timp pentru a oferi consultanță gratuită organizațiilor non-guvernamentale sau centrelor culturale care nu au reușit să obțină autorizația de securitate la incendiu pentru spațiile administrate pe raza municipiului Sibiu, anunță conducerea teatrului. Programarea organizațiilor se face după regula primul venit, primul servit printr-un mesaj de intenție trimis la adresa [email protected].

 17 hidranți, 28 de stingătoare…

Teatrul „Gong” din Sibiu este una dintre cele mai sigure instituții de spectacole în ceea ce privește securitatea la incendiu și de risc fizic. Instituția funcționează în baza unei autorizații de securitate la incendiu cu numărul 732046 din 2007. Clădirea în care au loc anual peste 300 de evenimente este dotată cu sistem de alarmare incendiu, detectoare de fum la subsol și în sălile de spectacole, instalație de pornire apă din tavan la subsol și în depozitul pentru decoruri, 8 butoane de alarmare montate pe casa scărilor și pe cursive, 17 hidranți cu furtun de interior, 3 stingătoare G3, 2 stingătoare G2, 28 de stingătoare P6, precum și un picket de pompieri ce conține tot echipamentul impus de legislația în vigoare. De asemenea, sala de spectacole de la parter are prevăzute 2 uși de evacuare la intrarea în sală și 4 uși de evacuare la ieșirea spre curtea interioară, precum și 2 ventilatoare pentru evacuarea fumului în caz de incendiu. Sala de la etaj a teatrului are 2 uși de evacuare la intrarea în sală și casa scării din spatele scenei până în curtea interioară. Instituția are 2 persoane delegate cu responsabilități în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor (Daniel Neagu - regizor tehnic și Georg Ropelt - administrator) ce au urmat cursurile pentru cadru tehnic PSI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus