Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un nou brand internațional vine în centrul orașului. ”Sibiul n-a văzut așa ceva”

Un nou brand internațional vine în centrul orașului. ”Sibiul n-a văzut așa ceva”

Sfârșitul lunii noiembrie aduce în Piața Mare primul restaurant Domino's Pizza din Sibiu.

Domino's Pizza este al doilea lanț de pizzerii din Statele Unite ale Americii, după Pizza Hut, și cel mai mare lanț de livrări la domiciliu din lume.

Domino's Pizza Sibiu va fi deschis pe strada Samuel von Brukenthal, la numărul 1, vizavi de primărie, în fostul spațiu în care a funcționat Luca's Super Sandwich.

”La cum evoluează lucrările în prezent, estimez că în două săptămâni vom putea deschide oficial”, a declarat pentru Turnul Sfatului Ioan Cristea, managerul restaurantului.
Ideea deschiderii Domino's Pizza la Sibiu vine de la București, ca o extindere a brandului în țară.
”De mult timp ne doream să ajungem și la Sibiu iar acum este momentul potrivit. Vă garantez că Sibiul n-a văzut așa ceva, este altfel decât tot ce știați. Pizza se face în fața clientului, totul este computerizat, o să aveți o surpriză”, a mai declarat Ioan Cristea.
Domino's

În prezent spațiul este în plin proces de amenajare, iar firma face angajări. Sunt căutați preparatori pizza, livratori cu mașina și livratori cu scuter.

Fondată în anul 1960 în Statele Unite ale Americii, Domino's Pizza are în prezent o rețea de peste 9000 de magazine în toată lumea.

În prezent, pe piața sibiană există mai multe firme ca oferă pizza la domiciliu. Cele mai cunoscute dintre ele sunt Crazy Pizza, El Pizzador, Pizza Time, Pronto Pizza, Pizza Calabria și Pizzeria 77.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

@@

Acum 8 ani

Pe naiba n-am mai vazut asa ceva. Multumim ca ne considerati picati din copaci :)) Degraba vedeti voi ce faceti acolo cu amenajarile, e o cladire monument de secol 15-16, posibil dupa ''amenajare'' sa nu mai fi vazut asa ceva...Oricum locul e blestemat, langa piata principala, fata in fata cu Primaria si cam toate s-au inchis pe capete, exceptie magazinele socialiste.
Raspunde

Eliza

Acum 8 ani

Alta franciza care ucide tot ce e frumos, natural si autentic in materie de mancare si restaurante
Raspunde

ro

Acum 8 ani

americanii = rusii
Raspunde

ptr @@

Acum 8 ani

Blestemat??? Mentalitate intradevar de sec XV-XVI.
Raspunde

dan2k8

Acum 8 ani

Adevarul e ca ma lipsesc cu multa bucurie de ei. Prefer sa merg "Pita twenty"
Raspunde

bella

Acum 8 ani

haideti sa inghesuim toti la congelateeeeeeee... ieheeeee !!!! : )))
Raspunde

Emil

Acum 8 ani

Sigur o sa ne înghesuim ha ha la ce preturi practicați în 2 luni nu va mai caută nimeni voi chear ne credeți pe toți niste prosti ?
Raspunde

Coco

Acum 8 ani

Scump domne scump am papat si eu una de curiozitate foarte mică si foooarte scumpa pentru ce am primit e doar cutia de ea nu m-am saturat am greșit dacă mergeam la vecina la delicios și luăm ca de obicei un șnițel cu 3 feluri de sosuri si 3 feluri de salate ieșeam mult mai bine si mai primeam si un pahar cu suc,așa ca lasati- o balta .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus