Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Barack Obama apare pe coperta unei reviste gay

Barack Obama apare pe coperta unei reviste gay

Barack Obama face o premieră pentru un președinte american. Barack Obama apare pe coperta revistei lunare "Out", care printr-o fotografie în alb și negru îi aduce un omagiu sub titlul: "Președintele nostru - aliat, erou, legendă". O premieră pentru un președinte american, relatează site-ul www.huffingtonpost.fr.

Obama

"Da, mai sunt multe de făcut (...) dar indiferent cum este abordat acest dosar, președintele și administrația sa au permis o schimbare extraordinară în viața persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale și transsexuale americane", scrie revista pentru a-și justifica alegerea.

"Pentru cineva care la început părea evaziv — chiar jenat — asupra acestui subiect, evoluția președintelui Obama privind căsătoria pentru toți este un lucru care merită tot respectul", continuă textul.

Curtea Supremă a SUA a legiferat în luna iunie căsătoria pentru cuplurile gay în întreaga țară, o decizie istorică smulsă după mai mulți ani de dezbateri pasionate.

Multe persoane au permis să se ajungă la această decizie, "dar este incontestabil că fără angajamentul activ al celui de-al 44-lea președinte al SUA, am fi încă pe cale de a încerca să înfăptuim acest vis", conchide publicația.

sursa

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1393

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus