Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Dan Fleşeriu, înaintea derby-ului judeţului Sibiu, CSU – Gaz Metan: "Șirul victoriilor trebuie să continue”

Dan Fleşeriu, înaintea derby-ului judeţului Sibiu, CSU – Gaz Metan:

CSU Sibiu joacă mâine, în deplasare, la Gaz Metan Mediaş, într-un derby al judeţului Sibiu care pare destul de dezechilibrat. Sibienii se află pe poziţia secundă (5 victorii şi 3 înfrângeri), în timp ce Gazul e ocupanta locului 9 cu o victorie şi 7 înfrângeri.

Trupa lui Dan Fleşeriu îşi doreşe să continue seria victoriilor pe linie, după ce a câştigat ultimele partide din Liga Naţională de Baschet Masculin.

”La Mediaș, va depinde de cum ne vom prezenta în ziua meciului. Băieții se pregătesc bine, sunt concentrați și încă sunt cu picioarele pe pământ. Sper să rămânem la fel. Cred că va fi o confruntare pe cinste. Fie ca cel mai bun să câștige. Ca întotdeauna, îmi doresc ca suporterii să vină în număr cât mai mare pentru că avem nevoie de ei. S-a văzut că ne dau aripi, când este nevoie. Le mulțumesc, și pe această cale, pentru tot suportul pe care ni l-au oferit până acum și îi îndemn să vină la sală și să ne susțină peste tot”, spune căpitanul Octavian Popa Calotă.

Deși, la ultima partidă, Kevin Hardy și Octavian Popa Calotă au suferit accidentări, antrenorul CSU Atlassib Sibiu speră ca băieții să poată juca sâmbătă.

”Urmează meciul cu Mediașul, iar pentru noi va fi un meci la fel de greu ca și celelalte. Pentru a doua oară, în acest tur de campionat, pornim ca favoriți. La Galați am reușit să câștigăm meciul, chiar dacă am început greu. Sper ca, de data aceasta, să nu le mai oferim adversarilor o repriză, ca să se distanțeze, iar apoi noi să ne revenim. S-ar putea ca Mediașul să nu ne mai dea șansa să revenim, dacă începem prost. Va fi un meci dificil. Ei au o singură victorie și pentru ei va fi extrem de important să câștige. La toate acestea se adaugă ambițiile intrajudețene și cred că vor face din acest meci unul important. Eu sper ca băieții noștri să se concentreze și să înțeleagă faptul că șirul victoriilor trebuie, obligatoriu, să continue. Până la ora meciului sper să fie refăcuți (nr. Hardy și Calotă). Deocamdată au fost câteva antrenamente de la care au lipsit, dar sper să fie refăcuți și să nu avem probleme cu niciunul dintre ei”, a declarat Dan Fleșeriu.

Partida de sâmbătă începe la ora 18:00 și va fi transmisă pe internet, pe pagina oficială de facebook a lui CSU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus