Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

TSTV, Virgil Popa: ”Anul viitor începem lucrările în cartierul Hipodrom”. Pot fi ultimele pe care le va gestiona...

TSTV, Virgil Popa: ”Anul viitor începem lucrările în cartierul Hipodrom”. Pot fi ultimele pe care le va gestiona...

Viceprimarul Sibiului, Virgil Popa, a declarat la Turnul Sfatului TV că pentru anul viitor, municipalitatea pregătește reabilitarea cartierului Hipodrom. Lucrărilor vor începe cel mai probabil la începutul anului. ”După cartierul Vasile Aaron, anul acesta aproape s-a finalizat cartierul Valea Aurie (…) În cartierul Hipodrom, acolo fiind mult mai mare zona, se va ataca zona Mihai Viteazu, Nicolae Iorga, Hipodromului. S-a împărțit în trei proceduri această zonă, una mai mică pe Aleea Biruințelor și celelalte două au împărțit cartierul în două, cu strada Gorăslău pe mijloc. Pe stânga, o procedură noi am denumit «Hipodrom 2 cu 2» și pe partea cealaltă, «Hipodrom 2 cu 1». Proiectul este finalizat. Până în martie, cel târziu, vrem să avem un contract semnat cu un constructor care va câștiga licitația, la fel sunt opt luni de zile. Dar o să vedem”, a declarat Virgil Popa.

M-am gândit la o candidatură la alegerile parlamentare

Această lucrare poate fi însă ultima pe care o mai poate prinde la Primăria Sibiu. Virgil Popa a declarat în cadrul emisiunii că nu crede că va mai candida pentru un mandat de primar, așa cum plănuiau liberalii, ci mai degrabă se gândește să candideze pentru o poziție de deputat. ”Am intrat și în sondajul pentru județ și nu vă ascund nici ideea că mă gândesc pentru alegerile parlamentare. Eu am dorit în primul rând să-mi verific notorietatea dar poate m-am gândit și la o candidatură la alegerile parlamentare. Dacă vă mai amintiți, în 2008 eu am mai candidat.(…) Mă gândesc poate la parlamentare, la București. Aștept sondajele să văd înainte”, a spus Popa.

Întrebat care a fost motivul care l-a făcut să se răzgândească, Virgil Popa a explicat că i-ar fi fost greu să intre într-o campanie electorală, atâta timp cât a ocupat funcția de viceprimar. ”Poate și faptul că va fi contracandidată doamna Fodor, am lucrat atâția ani împreună. Aș fi și ingrat să ies și să spun acum aș fi făcut și altceva sau aș face altceva. Până la urmă, am făcut parte din executiv. Nu pot ieși în fața sibienilor să zic «aș fi asfaltat străzile ălea». Poate mă vor întreba «de ce n-ai făcut-o, că ați fost acolo, viceprimar»”, a declarat viceprimarul. Totuși, este de părere că ”PNL trebuie să aibă un candidat”.

Despre lucrările la podul de peste Cibin, pasarela de pe Kogălniceanu, precum și detalii despre străzile unde se va mai lucra până la finalul anului, puteți vedea aici:

https://youtu.be/CR1is27A7r4

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

22 comentarii

Vicent

Acum 8 ani

Nu-i bai ! La cum arata orasul asa ar trebui ! S-ar putea sa fie ultimile mai ales ca se finalizeaza pana atunci si dosarul Maricuta si ce sti ce mai iasa la iveala!!!!
Raspunde

Jinaru

Acum 8 ani

Mai Virgil draga, tu esti "doi-ul din carti" in Primarie. Tu trebuia sa te nasti fetita nu baiat. (sau poate mai sti?...) Toata lumea vorbeste ca esti pe nicaieri in raport cu Johannis sau succesoarea Astrid. Nu ai nici un fel de autoritate, pentru cea mai banala problema dai fuga la Astrid. Ma intreb: tie chiar nu ti jena sa fi asa de pampalau?
Raspunde

not ori etate

Acum 8 ani

Notorious G.I.L, se impune ceva imunitate parlamentara pentru zile negre :)
Raspunde

karl

Acum 8 ani

Oare cum de are timp un dezvoltator imobiliar (persoana fizica) ca Virgil Popa, sa mai fie si Viceprimar? Nu cumva s-a folosit de pozitia de Vice pentru a-si acoperii afacerile imobiliare din Strand 2 ? Oare noi la Sibiu avem DNA?...
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Draga Karl, nu in Sibiu nu exista DNA. Daca ar exista, s-ar ocupa de cei de la "judet" care impreuna cu Maricuta si cu altii, notarii respectabili ai Sibiului, au furat in stil mafiot. De fapt este o mafie locala, protejata de primarie, DNA. Ar trebui sa se ocupe de prima hoata a tarii si mama ei, si ar mai fi si altele.....
Raspunde

Lascu

Acum 8 ani

Lipsea Primarul si vroiam sa discut cu cineva o problema destul de neinsemnata pentru un Primar; asa ca intentionam sa vorbesc cu Vicele. Sfatul angajatilor din Primarie a fost sa-mi vad de treaba ca Gilu n-are nici un cuvant de spus in Primarie ca doamna Fodor "taie si spanzura"; la care eu am raspuns: pai bine da' de ce mai sta pe acolo? Sa-si protejeze smecheriile mi-a raspuns o alta persoana cunoscuta.
Raspunde

Nicolae

Acum 8 ani

Si eu l-am cunoscut pe viceprimarul Popa dar mi-a facut o impresie foarte buna. Asezat, stapan pe sine si extrem de rabdator mi-a ascultat nemultumirile la o audienta.Pe cine am intrebat dupa aceea despre el am avut numai raspunsuri pozitive. Daca nu da cu pumnul in masa, e pampalau? Trebuie sa ne obisnuim si cu altfel de politica, gen Johannis. Daca ar fi candidat, eu l-as fi votat si ca mine multi altii sunt sigur.Chiar ca Sibiul pierde oameni buni.Pacat!
Raspunde

ionica

Acum 8 ani

Il cunosc de mult timp si il respect. E un om extarordinar, ardelean de-al nostru din marginimea sibiului,bine crescut si cu frica de Dumnezeu ca-l tot vad pe la biserica. omul asta a avut bani si inainte de 90 si dupa pentru ca parintii lui au fost oameni instariti si muncitori, tata-so a fost primar 20 ani si aschia nu sare departe de gard. Sa te ajute Dzeu sa ajungi in parlament dar mai bine ramai la Sibiu sa ajuti oamenii de aici si sa duci mai departe ce ai inceput.Pacat ca vrei sa pleci.
Raspunde

marian

Acum 8 ani

Domnul Popa este un om cu mult bun simt dar unii , fara aceasta calitate, nu o apreciaza.Asa vad eu politicianul zilelor noastre , cum este dansul- educat, respectuos, parolist. Nu stie sa jgneasca asta e defectul lui, nu stie sa vorbeasca urat si sa te ia peste picior cum fac alti politicieni. Este iesit din tiparul zilelor noastre, poate ca ar fi bun peste 50 ani cand mai evolueaza societatea. Sa se duca mai bine in America sa faca politica acolo sigur ar fi apreciat.Parca ar fi venit din viitor ca si Johannis de altfel.... Multi il apreciaza si speram sa se razgandeasca sa ramana la Sibiu.Noi cu cine sa votam?
Raspunde

Hh

Acum 8 ani

Mai bine ar candida la CJ, asta in perspectiva sa fie ales in locul penalului de Cindrea. Altfel cine sa candideze de la liberali si sa fie si om care a facut ceva la viata lui?
Raspunde

@tuturor papagalilor de servici

Acum 8 ani

Sunt angajat al Primariei Sibiu. Omul acesta nu exista. E un fel de "secretara" a doamnei Fodor. La fel a fost si pe timpul lui Johannis, era mereu umbrit de Fodor si de aroganta lui Johannis. N-a contrazis-o niciodata pe Astrid, se complexeaza in fata ei, devine mic, asta nu e o atitudine de barbat stapan pe el, dimpotriva. Toti angajatii o solicitam pe doamna Primar fiindca el oricum tot la ea ne trimite. Afar de constructorii lui imobiliari, in timpul serviciului, nu-l cauta nimeni.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Mai terminati mai pupincuristi jalnici ai camarilei penale iohannis-fodor-popa&company ,sper sa va colinde DNA-UL si sa dati socoteala de fiecare banut sifonat din primarie ,HUOOOO BANDITILOR!!!!
Raspunde

rosu

Acum 8 ani

@ asta de mai sus: tu nu esti joseph!
Raspunde

Costeiu

Acum 8 ani

Daca si Virgil e om bun..., e vai de noi. Omul asta doarme in papuci. Un blegoman mai mare n-am vazut. Sunt multe femei mai cu atitudine decat el. Cine-l cunoaste, angajatii, stiu ca e un mare NIMENI
Raspunde

marcel

Acum 8 ani

Vezi Virgile ce primesti daca vrei sa ii impaci pe toti? Astia de sus care scriu sigur ti-s prieteni( sau pusi de prieteni)....deci fereste-te de prieteni ....ca de dusmani te fereste Dumnezeu! Pacat ca nu candidezi ca sigur ii luai fata lui Astrid....esti zece clase peste ...spun eu si credeti-ma pe cuvant.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

mai bine ar disparea din primarie "d-nul Popa"...definitiv...poate ne ajuta cei de la DNA...se vorbeste ca e mare prieten cu Maricuta...oricum e de-o incompetenta rara...la fel ca si toata conducerea primariei Sibiu!!!
Raspunde

mitica

Acum 8 ani

Pai hotarativa o data, e blegoman sau smecher?... ca nu prea se pot asocia.
Raspunde

@mitica

Acum 8 ani

Pai tu n-ai vazut niciodata un pampalau hot? eu da. Jurai ca-i cel mai cinstit si onest...abia deschidea gura si era foarte respectos...
Raspunde

andrei

Acum 8 ani

am avut ocazia sa discut cu dl Popa la un eveniment si am discutat diverse teme de la economie, politica, istorie si am fost surprins sa vad cate stie.e un tip cult si informat, face fata oricarei discutii. ar fi fost bun ca primar, are clasa!
Raspunde

Mafolda

Acum 8 ani

In orice tara civilizata, candidatiii la vre-o functie administrativa, sunt persoane care, prin ceea ce au realizat pana in acel moment, au dovedit ca au competente profesionale, organizatorice. La noi ca la nimeni, alegem indivizi simpatici, cumsecade, oameni de treaba, dar care habar n-au pe ce lume sunt, care niciodata n-au condus 3 oameni, dar zicem noi : invata ei... Si uite asa trec anii si pierdem timp cu neispraviti dornici de-navutire. Cel mana pe el in lupta? ce vrea Virgil de la Primaria Sibiu? Ce-a facut el (nu tat'su), ce-a realizat acest molatic? Nu cumva blegu nu se mai satura?
Raspunde

radu

Acum 8 ani

sunt curios cati din cei care au lasat comentarii negative despre omul asta au stat fata in fata cu el. noi sibienii suntem o specie care isi canibalizeaza tot ce este bun. nu cred ca poate spune cineva ca a fost in fata lui Virgil Popa si el sa nu incerce sa ajute cu ce poate. Suntem jalnici, suntem egoisti si suntem prosti: avem un SIBIAN adevarat cu maniere, bun simt, intelectual si cu avere (sic unora), si nu suntem in stare decat sa aruncam cu noroi. o sa avem primarul pe care il meritam. Mi-a fost ciuda cand ai renuntat la candidatura la primarie, mai bine pentru tine Virgil Popa, noi ne vom alege un Cindrea sau un Condurat, daca nu o Fodor sau Neagu, daca astia sunt buni pentru Sibiu, atunci astia sa-i administreze pe sibieni. Tot respectul din partea mea pentru conduita de viceprimar in cei 10 ani D.le Virgil Popa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus