Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

FOTO | Un american tatuează gratuit, într-un mod inedit. Clienţii îşi bagă mâna într-o gaură din perete fără să afle ce li se tatuează

FOTO | Un american tatuează gratuit, într-un mod inedit. Clienţii îşi bagă mâna într-o gaură din perete fără să afle ce li se tatuează

Un american are o idee inedită de făcut tatuaje gratuite clienţilor săi. Este vorba de un cunoscut artist tatuator din Brooklyn, New York, da o lecţie de încredere tuturor clienţilor săi. Acestora li se fac tatuaje gratuite dacă sunt dispuşi să facă un singur lucru: să nu afle ce li se tatuează.

Scott Campbell este cel care îi provoacă pe cei care îi trec pragul salonului de tatuaje. Artistul cere că fiecare "client" să aibă încredere în talentul sau. Mai exact, să accepte să li se facă un tatuaj despre care să nu ştie nimic. Aşadar clienţii îşi pun mâna într-o gaură din perete, special destinată lor şi se lasă tatuaţi fără să arunce un ochi la creaţie până când aceasta nu e finalizată.

Oricât de ciudat ar suna, Scott şi tatuajele lui se bucură de un real succes şi doritorii apar în număr mare. Printre cei încrezători peste măsură în muncă acestuia se numără celebrităţi precum Marc Jacobs, Orlando Bloom şi Penelope Cruz, conform boredpanda.com. Desigur, acest lucru i-a adus şi mai multă notorietate artistului, care nu uită să mulţumească fiecărei persoane care are încredere în el.

https://instagram.com/p/-HDozxvTA_/

https://instagram.com/p/-IAQbiPTHO/

https://instagram.com/p/-B6w_JPu7V/

sursa

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Votescu

Acum 8 ani

Ii ca la noi,cind merem la vot:Bagam beletu' in gaura da'nu stim in cit timp il salta DNA-u' pe votat!In loc de Game of Thrones avem Game of Holes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus