Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Florin Orlățan, candidat la Primăria Sibiu. Opinia colegilor

Florin Orlățan, candidat la Primăria Sibiu. Opinia colegilor

Președintele executiv al PSD Sibiu, Florin Orlățan, a ieșit pe primul loc într-un sondaj întocmit în cadrul organizației municipale, cu ocazia alegerilor pentru președinția partidului.

Odată cu votul pentru alegerea președintelui PSD, la nivelul organizațiilor locale s-a întocmit și un sondaj, realizat cu scopul de a afla care sunt, în opinia membrilor social-democrați, cei mai buni candidați la alegerile locale. Pentru municipiul Sibiu, acel sondaj l-a scos pe prima poziție pe Florin Orlățan. ”E un aspect legat de colegi și de organizația locală. Nu a fost un sondaj în adevăratul sens al cuvântului, extern, care să reflecte ce vor toți sibienii”, a sus președintele executiv al partidului.

Orlățan spune însă că nu vrea să-și asume această candidatură. ”Eu, din punct de vedere al omului care sunt, nu mai pot candida. Eu am pierdut de două ori candidând aici în municipiul Sibiu”, a spus social-democratul.

Președintele executiv al organizației județene susține că săptămâna viitoare se vor afla primii potențiali candidați ai partidului pentru funcția de primar al municipiului Sibiu. ”Undeva săptămâna viitoare, colegii de la organizația municipală Sibiu au un termen în care vor trebui să transmită către organizația județeană niște nume ale unor persoane care ar putea candida la alegerile locale. Doar de săptămâna viitoare vor putea fi cât de cât publice”, a mai spus Florin Orlățan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Wili

Acum 8 ani

Si totusi nu pot crede ca Cindrea si-a pierdut simtul realitatii. Doar daca vrea sa faca misto de alegeri... Orlateanu poate fi suspectat chiar de retard...
Raspunde

Mihai

Acum 8 ani

Ce ne mai place sa aruncam cu noroi in oameni. Chiar sa-i jignim. De asta nu mergem inainte, ca suntem prea inchistati in mentalitati trecute. Cum poti sa faci un om retard?
Raspunde

@Mihai & @Wili

Acum 8 ani

Stii ce e interesant ? Ca si pe Cindrea si pe Orlatan nu pare ca ii doare defel de dosarele (condamnarile) care le au. Pe Orlatan il doar ca a pierdut pana acum. Pe Cindrea nu il doare nimic. In mod Cindrea trebuia sa isi dea demisia de mult de la CJ iar Orlatan sa bage capul la cutie de tot, nu sa mai apara prin ziare in postura chiar si nedorita de potential candidat la Primatie. Cand or sa inteleaga politicienii de la noi ca probleme (fie si numai suspiciuni cat de cat rezonabile) cu legea = demisia automata.
Raspunde

m

Acum 8 ani

Iara un hot dovedit ?......mars la puscarie
Raspunde

ariton

Acum 8 ani

pai o sa fie Bogdan Trif, un necunoscut, candidat la primarie. Nici o sansa.
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Incă 1000 de ani va dura frica de FDGR .
Raspunde

robert

Acum 8 ani

Cum e necunoscut daca ii pomenesti numele ? Nu prea ai logica...nu e de mirare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus