Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Campionul european şi mondial de Taekwon-do ITF, fără emoţii la Cupa României. Dorian Neagu a câştigat 4 medalii

Campionul european şi mondial de Taekwon-do ITF, fără emoţii la Cupa României. Dorian Neagu a câştigat 4 medalii

Dorian Neagu (18 ani), actualul campion mondial şi campion european la juniori, a impresionat şi pe plan naţional la Cupa României de Taekwon-do ITF, desfăşurată la Oradea, weekend-ul trecut.

Sportivul legitimat la CS Hwarang Sibiu a câştigat medalia de aur la luptă individual, luptă echipe şi la spargeri echipă – la seniori, medalii la care se adaugă şi cea de argint la proba de tull.

N-am avut nicio emoţie. Am fost extrem de relaxat după cele două titluri importante pe plan internaţional. M-am simţit ca la un antrenament cu public”, susţine Dorian, pentru Turnul Sfatului.

Citeşte şi un material de când Dorian Neagu a câştigat titlul european: Spre lumea celor mari. Puștiul și ultima “pioneză” de pe peretele copilăriei: aurul european

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus