X

Summit pentru Integritate la Sibiu

Transparency International România, Griffiths School of Management, Centrul pentru Integritate în Business, Rotary Club Sibiu Cibinium, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu au organizat la Sibiu Summitul de Integritate pentru Prosperitate. ”Scopul acestui Summit a fost promovarea integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat”, anunță organizatorii evenimentului, care a avut loc în Aula Magna a ULBS.
Alături de specialiști în domeniu, se arată în comunicatul organizatorilor, s-a încercat identificarea de soluții practice, inovative în vederea dezvoltării și promovării unui climat antreprenorial integru, dar au fost abordate și problema corupției și a integrității în domeniul comercial/economic, bancar, educațional, social și antreprenorial.
Evenimentul a fost moderat de Sebastian Văduva, decanul Facultății de Management Griffiths și i-a avut ca speakeri/invitați pe Marian Popa – director Deutsche Bank Global Technology Center România, Samuel Echevarria Cruz – conferențiar universitar de la Universitatea din Texas – Austin, Viorel Lefter – Prodecan ASE București, Expert în învățământ, Livia Ilie – Prorector Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Eugen Iordănescu – Director Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Victor Alistar – Director Executiv Transparency International România, Dan Botică – Lector Universitar Dr. la Universitatea Emanuel din Oradea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact