X
albert ioo tstv

TSTV Program pilot în Sibiu: Mașină la schimb pe perioada reparațiilor

Din 7 decembrie, în Sibiu demarează o campanie prin care garantează la orice poliță RCA și CASCO o serie de facilități, dealtfel perfect normale într-o țară europeană.

Societatea de brokeraj Star Broker și Yasemine Service din Sibiu vor începe un program prin care se oferă în prețul polițelor de asigurare asistență 24 din 24, consultanță atunci când ești implicat într-un accident și mașină la schimb în perioada în care automobilul este în service, în urma unui accident.

Anunțul a fost făcut de directorul general al STAR Broker, Albert Ioo, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV.”Noi vom aplica această metodă din 7 decembrie aici, în Sibiu. Dacă vă asigurați prin Star Broker, veți beneficia de consultanță gratuită, un call center permanent, asistență la daună și mașină la schimb pe perioada reparațiilor. Nu înseamnă nici un ban în plus. Trebuie spus că nu e un serviciu care se face prin broker, pentru că nu avem nevoie, ci printr-un partener. În cazul de față, noi avem un parteneriat cu Yasemine Service. Yasemine acordă această facilitate de automobil la schimb, pe perioada reparațiilor. El trebuie să-și asume acest lucru”, a declarat directorul general al STAR Broker, Albert Ioo.

Programul va începe din 7 decembrie. ”Noi, STAR Broker, suntem prezenți în 35 de județe, sub formă de franciză în mare parte, dar ce facem noi acum, facem doar pentru Sibiu. E un program pilot doar aici, iar apoi vom merge dacă funcționează și în alte județe”, a mai declarat Albert Ioo.

Întreaga emisiune poate fi vizionată aici:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alina

  Sa nu uitam ca Safety Broker nu este un broker local, este din Bucuresti-Slatina. Iar aceste facilitati sunt date exclusiv sibienilor, incasarile din asigurari precum si impozitele nu iau drumul altor regiuni din tara si raman pe plan local.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marin

  Nu-i stire lasata de Turnul Sfatului sa nu gasesti comentarii aberante. Bine c-o adus Safety si o furat si altii, pana la urma tot noi avem de castigat ca se lupta ei intre ei. Ce-o tot dati in comentarii aiurea… mie-mi convine ce am auzit aici si ce-am vazut… oameni care se orienteaza spre client, cu avantaje oferite clientului. Cel putin eu ca si client pana acum ma simteam tot furat de acest “RCA”… nu aveam nici un avantaj… acum vad ca incet incet produsul se imbunatateste in avantajul nostru… keep up the good work!!
  Din punctu meu de vedere nu conteaza unde merg banii, important e ce primesti de banii dati… ca-i cu Euroins directoru din Slatina sau ca-i cu Astra ala din Sibiu, ca are probleme multiple sentimentale, in dragoste sau ca joaca la pacanele ca Viorel Lis nu-i problema mea… mie sa-mi repare masina daca fac buf si sunt cel mai fericit :)

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marin

  Nu-i stire lasata de Turnul Sfatului sa nu gasesti comentarii aberante. Bine c-o adus Safety si o furat si altii, pana la urma tot noi avem de castigat ca se lupta ei intre ei. Ce-o tot dati in comentarii aiurea… mie-mi convine ce am auzit aici si ce-am vazut… oameni care se orienteaza spre client, cu avantaje oferite clientului. Cel putin eu ca si client pana acum ma simteam tot furat de acest „RCA”… nu aveam nici un avantaj… acum vad ca incet incet produsul se imbunatateste in avantajul nostru… keep up the good work!!
  Din punctu meu de vedere nu conteaza unde merg banii, important e ce primesti de banii dati… ca-i cu Euroins directoru din Slatina sau ca-i cu Astra ala din Sibiu, ca are probleme multiple sentimentale, in dragoste sau ca joaca la pacanele ca Viorel Lis nu-i problema mea… mie sa-mi repare masina daca fac buf si sunt cel mai fericit

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ocean

  Sper sa fie mai inteligenti ca Safety Broker, eu am luat plasa de la ei, nu mi-au dat masina la schimb, au inceput cu fel si fel de aberatii, unu gelat cu 1 kg pe cap facea pe cocosu, am inceput eu sa fac gargara , m-a sunat o tipa, si in loc sa procedeze profi l-au bagat la inaintare pe agentul, culmea tot a lor, l-a desfintat pe saracu care numai urma niste ordine, s-au oferit sa imi dea 300 lei numai sa nu ma apuc sa ma duc pe la opc sau prin presa… in fine, jalnici, acum imi cam pare rau ca nu am mers mai departe pt ca acel telefon era nu ca le pare rau si hai sa indrept situatia dand o masina fie ea de la rent a car sau oricare solutie, era vezi doamne ca au inceput programul asta si nu vroiau pioedici in sibiu.
  Asa ca Star-u sper sa aiba oameni mai inteligenti pe acolo nu doar femei imbracate bine sau imbracate… mai putin……

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact