Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

La Cisnădie se va aprinde cel mai înalt brad de Crăciun din România. ”Vom avea concert Smiley și 30 de Moși vor aduce daruri copiilor”

La Cisnădie se va aprinde cel mai înalt brad de Crăciun din România. ”Vom avea concert Smiley și 30 de Moși vor aduce daruri copiilor”

Astăzi, de la ora 14:30, în Piața Revoluției din Cisnădie se vor aprinde luminile de sărbători în cel mai înalt brad din România, care măsoară 41 de metri. În cadrul acestui eveniment se vor organiza momente muzicale, piese de teatru, dansuri pe picioroange, jonglerii cu foc, invitatul special fiind Smiley care va susține un concert, iar la finalul evenimentului o să coboare pe o scară, din Primărie, 30 de Moși încărcați cu dulciuri pentru copii.

”Bradul nostru este cel mai înalt din România și are suport din metal care îi permite o astfel de înălțime. Vrem ca toată comunitatea și mai ales copiii să se bucure de el. Evenimentul va fi deschis de fanfară, are va cânta 30 de minute pentru a chema practic lumea la eveniment. Apoi va urma un dans specific al Clubului elevilor din Cisnădie, urmat de zece mini recitaluri susținute de zece copii deosebit de talentați de la Palatul Copiilor. După recitaluri programul continuă cu un dans pe picioroange susținut de Asociația Picioroange. Trupa Become este și ea invitată și va avea câteva momente teatrale foarte frumoase, iar trupa ArtGotica va face o demonstrație cu foc. După 16:30 va începe concertul lui Smiley, iar după ce Smiley va încânta spectatorii, pe o scară așezată la etajul I al Primăriei, o să coboare 30 de Moși pregătiți cu daruri pentru copiii din comunitate, adulții cu situații materiale dificile și 200 de copii nevoiași pe care vrem să îi ajutăm”, spun reprezentanții Primăriei Cisnădie.

Foto: www.rofacts.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

cisnadianu'

Acum 8 ani

Ba huja , putin le pasa unora de bradul tau de rahat de ' 40 ' de metri , mai frumos era un brad adevarat , nu rahatul tau de teava ce ar putea sa iti intre undeva daca te chinui :)
Raspunde

Magda Titonia

Acum 8 ani

Un Primar bolnav, megaloman.
Raspunde

John

Acum 8 ani

Putin spus megaloman,bolnav ,as mai adauga ..paranoic,sifonar,seful gastii de smecheri din primaria Cisnadiei,sper sa-i faca o vizita si lui huja&krech&company DNA-UL...au multe de rezolvat aici!!
Raspunde

clau jurca

Acum 8 ani

Super tare
Raspunde

DD

Acum 8 ani

Foarte frumos bradul si decoratiunile din Cisnadie. Felicitari! N-am nicio legatura cu cineva din Cisnadie si nu locuiesc acolo, dar chiar arata foarte bine si ingrijit orasul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus