Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO – Imagini aeriene cu dezolarea de pe autostrada Săliște-Cunța

VIDEO – Imagini aeriene cu dezolarea de pe autostrada Săliște-Cunța

Asociația Construim România a realizat mai multe filmări cu șantierul părăsit al autostrăzii Orăștie-Sibiu, lot 3, pentru a arăta cum va intra în iarnă autostrada demolată.

În zona viaductului de la Aciliu, reprezentanții ASCOR au surprins imagini cu alunecările de teren și crăpăturile prezente pe dealul puternic excavat în timpul construcției.

Situația dezolantă a acestui lot de autostradă reprezintă unul dintre motivele pentru care fostul director al CNADNR, Narcis Neaga, a fost demis zilele trecute de noul ministru al transporturilor, Dan Costescu.

"Nu suntem mulţumiti de activitatea companiei, este nevoie de o resetare. Sunt carenţe şi pe activitatea operaţională, nu doar pe cea de investiţii", a afirmat atunci Costescu.

Mai mult decât atât, Corpul de control al ministrului Transporturilor a identificat în octombrie o serie de nereguli la CNADNR privind inclusiv proiectul autostrăzii Orăştie-Sibiu, unde o porţiune de 200 metri trebuie demolată şi reconstruită, şi a sesizat organele statului, suspectând fapte penale. Lotul respectiv urmează să rămână închis până în luna iunie.

Costescu a cerut extinderea controlului, vizând aspecte privind deszăpezirea şi pregărirea comandamentului de iarnă, iar rezultatele acestui raport suplimentar au fost finalizate şi vor fi anunţate public.

Imagini realizate de Asociația Construim România (ASCOR)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Anonimus Anomus

Acum 8 ani

Este dovada bataii de joc la care asistam de mai bine de 25 de ani. Sunt sofer de tir. Vorbesc in cauza. Insa aceasta bataie de joc se va termina curand si nu vorbesc doar ca sa am ce sa vorbesc sau sa am ce sa scriu. Rabdare colegilor, rabdare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus