Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Ceața a blocat traficul pe Aeroportul Sibiu

Ceața a blocat traficul pe Aeroportul Sibiu

Traficul aerian a fost astăzi blocat aproape complet pe Aeroportul Internațional Sibiu din cauza ceții, nu mai puțin de cinci zboruri fiind anulate, potrivit reprezentanților aeroportului.

Trei aeronave au fost redirecționate marți spre aeroporturile din Cluj-Napoca și Târgu Mureș, iar zborul Lufthansa de la Munchen (Germania) la Sibiu și cel de întoarcere au fost anulate.

"Zborul Lufthansa LH1664, de la Munchen spre Sibiu, și cel de întoarcere LH1665 au fost anulate. Pasagerii vor fi rerutați", a anunțat Nicoleta Boborodea, purtătoarea de cuvânt a Aeroportului Internațional din Sibiu, citată de Agerpres.
Prima cursă redirecționată la Cluj din cauza ceții a fost cursa Tarom de la Munchen la Sibiu. Pasagerii din cursa care trebuia să aterizeze marți, la ora 13.10, pe Aeroportul Internațional din Sibiu, au ajuns la Cluj, au anunțat reprezentanții aeroportului sibian. Pasagerii au fost transportați la Sibiu cu autocarul, a precizat Nicoleta Boborodea.

Și cursele Wizz Air Londra — Sibiu și Sibiu — Londra au fost anulate.

"Aeronava Wizz Air, cu sosirea programată la ora 14.03 de la Londra, a fost redirecționată spre Târgu Mureș pentru aterizare, din cauza ceții. Pasagerii sosiți, precum și cei care urmau să fie îmbarcați pentru destinația Londra, vor fi transportați cu autocarul. Zborul Wizz Air cu destinația Londra a fost anulat. Pasagerii care urmau să fie îmbarcați vor fi redirecționați", a declarat Nicoleta Boborodea, purtătoarea de cuvânt a aeroportului sibian, pentru Agerpres.
La Sibiu, marți dimineața s-a anunțat Cod galben de ceață. De dimineață, meteorologii au anunțat scăderea vizibilități sub 200 de metri și izolat, sub 50 de metri, la Sibiu, până la ora 12.00, însă ceața persistă și în prezent.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus