Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Doi primari din Sibiu, decedați în două zile

Doi primari din Sibiu, decedați în două zile

Primarul PC din Șura Mică, Cornel Joarză a decedat ieri în urma unui infarct petrecut chiar în primărie. ” Am întrebat-o pe soția lui, era un munte de om, nu ne-am așteptat la așa ceva.  N-a băgat în seamă nimic, că-l doare ceva, că nu-l doare. Nu și-a mai revenit. N-a fost altceva nimic, n-a avut probleme”, a spus președintele PC Sibiu, Constantin Sofrone.

În această dimineață a decedat în București și primarul din Alma, social-democratul Ioan Feier. ”Azi dimineață m-a anunțat cumnatul dânsului că au încercat să-l resusciteze, în două rânduri, câte 30 de minute, dar n-a mai răspuns la nimic. Dânsul a făcut și un blocaj renal, i-a făcut și dializă aici, la Sibiu. Acum chiar cauza decesului nu vă pot spune, vom vedea după autopsie”, a declarat viceprimarul Eugen Fetean, cel care va prelua cel mai probabil atribuțiile de primar în comună.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus