X
tencuiala cazuta cladire mitropoliei (3)

Tânără de 18 ani, lovită de o bucată de tencuială, în plin centru istoric

O tânără de 18 ani a fost lovită de o bucată mare de tencuială, care s-a desprins de pe zidul unei clădiri de pe strada Mitropoliei.

Fata, care este din Brașov, a solicitat intervenția medicilor, iar o salvare a Serviciului Județean de Ambulanță a transportat-o la Spitalul Clinic Județean. “Pacienta a suferit câteva contuzii la nivelul capului. Starea ei nu a necesitat internare”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean, Decebal Todăriță.

Echipajele ISU au îndepărtat, de pe fațada clădirii, bucățile de tencuială care mai riscau să se desprindă. Deși în fața construcției a fost amplasată o bandă care interzicea trecerea pietonilor, până la remedierea definitivă a situației, aceasta a fost ruptă de trecători. Pietonii continuă să treacă pe lângă zidul cu tencuiala căzută.

Clădirea cu risc se află chiar vizavi de sediul Direcției Județene de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului.

tencuiala cazuta cladire mitropoliei (2)tencuiala cazuta cladire mitropoliei (4)tencuiala cazuta cladire mitropoliei (1)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Mesterul Manole

    Cred ca,avind un vedere grija neostoita pentru Centrul Istoric a tutulor sefilor de ieri,alaltaieri ,inca azi ai Capitalei Culturale Europene,asa ceva nu sa ezista!Mai degraba juna,excedind mult viteza permisa,a intersectat tencuiala plutitoare.Pe de alta parte,daca tencuiala i-a lovit in plin centrul Istoric deja avem o problema:se pare ca religia in scoli trebuie inlocuita cu educatia sexuala.Vorba aia:”Ti-am dat-o s-o dai,nu sa vii cu ea in Rai!”

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact