Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Tânără de 18 ani, lovită de o bucată de tencuială, în plin centru istoric

Tânără de 18 ani, lovită de o bucată de tencuială, în plin centru istoric

O tânără de 18 ani a fost lovită de o bucată mare de tencuială, care s-a desprins de pe zidul unei clădiri de pe strada Mitropoliei.

Fata, care este din Brașov, a solicitat intervenția medicilor, iar o salvare a Serviciului Județean de Ambulanță a transportat-o la Spitalul Clinic Județean. "Pacienta a suferit câteva contuzii la nivelul capului. Starea ei nu a necesitat internare", spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean, Decebal Todăriță.

Echipajele ISU au îndepărtat, de pe fațada clădirii, bucățile de tencuială care mai riscau să se desprindă. Deși în fața construcției a fost amplasată o bandă care interzicea trecerea pietonilor, până la remedierea definitivă a situației, aceasta a fost ruptă de trecători. Pietonii continuă să treacă pe lângă zidul cu tencuiala căzută.

Clădirea cu risc se află chiar vizavi de sediul Direcției Județene de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului.

tencuiala cazuta cladire mitropoliei (2)tencuiala cazuta cladire mitropoliei (4)tencuiala cazuta cladire mitropoliei (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Mesterul Manole

Acum 8 ani

Cred ca,avind un vedere grija neostoita pentru Centrul Istoric a tutulor sefilor de ieri,alaltaieri ,inca azi ai Capitalei Culturale Europene,asa ceva nu sa ezista!Mai degraba juna,excedind mult viteza permisa,a intersectat tencuiala plutitoare.Pe de alta parte,daca tencuiala i-a lovit in plin centrul Istoric deja avem o problema:se pare ca religia in scoli trebuie inlocuita cu educatia sexuala.Vorba aia:''Ti-am dat-o s-o dai,nu sa vii cu ea in Rai!''
Raspunde

Arsenie Boca

Acum 8 ani

Hai ca esti tare, din vara la steoaia!
Raspunde

taxi

Acum 8 ani

daca mostenitorii nu se inteleg asa se intampla, plus ca in curte stau fara forme legale niste tigani.
Raspunde

Han solo

Acum 8 ani

Fata era din brasov. Cred ca e o lucratura a brasovului sa sperie turistii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus