X
sensuri unice Velceanu - Garlei

Atenționare din partea Primăriei: circulație în sens unic pe două străzi din cartierul Ștrand

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță implementarea unui nou sistem de circulație pe două străzi paralele din cartierul Ștrand: Iosif Velceanu și Gârlei. Propunerea ca pe aceste străzi să se circule într-un singur sens a fost lansată dezbaterii publice în luna februarie a acestui an. ”Pe cele două străzi se circulă în sens unic pentru a fluidiza și sistematiza circulația în zonă. Pe strada Iosif Velceanu se circulă dinspre strada Ștrandului spre strada Transilvaniei, iar pe strada Gârlei se circulă dinspre sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Transilvaniei și Poet Vasile Cârlova spre strada Ștrandului”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu, într-un comunicat de presă.

Foto: Primăria Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  @.@

  Velceanu e un dezastru, a fost sparta din poarta in poarta acum 2 sau 3 ani, au petecit si asa a ramas.
  Putin exagerat sensuri unice pe aceste strazi, mai bine obliga locatarii sa-si bage masinile in curti, strazile nu sunt aglomerate decat dimineata.
  Multa carpeala la Primarie, nimic concret si eficient, pe termen lung. Clar traficul rutier o sa creasca in anii urmatori iar ei vad ca solutie sensurile unice si giratorii.
  Artere largite sau parking-uri subterane/supraterane in noul PUG? Ultimele da, dar doar pe hartie, in anumite zone ar ajuta.
  O sa ne trezim peste 20 ani ca interzic traficul total sau circula doar masini de o culoare in anumite zile, ori numere cu sot si fara sot :))) Suna cunoscut?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alina

  Daca Primaria si Politia ar si verifica pe teren modul de implementare a acestei masuri, ar fi si mai bine. Locuiesc pe una din aceste strazi si mereu exista “destepti” care intra pe contrasens pentru ca sunt prea comozi ca sa ocoleasca (mai ales taximetristi, bineinteles, dar si unii locatari), incurcand circulatia si creind pericol de accidente! In orice caz, semnul de interzis oe strada Velceanu este foarte prost amplasat, nu este vizibil din strada Transilvaniei si multi care nu stiu de schimbare fac virajul la stanga si abia apoi vad semnul… motiv pt care ori merg mai departe pe strada fara sa se sinchiseasca, ori dau inapoi si incurca circulatia pe Transilvaniei… Poate ne aude cineva din factorii responsabili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact