Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Unde te poți distra în Ajunul Crăciunului în Sibiu

Unde te poți distra în Ajunul Crăciunului în Sibiu

În afară de o plimbare pe la Târgul de Crăciun sau la Sibiu Lights & More și două trei evenimente răzlețe, oferta pentru distracție în această perioadă este foarte restrânsă.

La Cinema Arta încă mai rulează filmul ”Star Wars: Trezirea forței”, de la orele 15:15, 18:00 și 20:45. De la ora 13:00 este programat filmul ”Toto, cocoșelul cel viteaz”.

Muzeul Național Brukenthal vă așteaptă să-i vizitați expozițiile, precum ”25 de ani de Humanitas. Povestea Humanitas în scrisori, obiecte şi manuscrise” sau ”Expoziţia de fotografie: White Palace – Dark Story” din Palatul Brukenthal.

Posibilități puține de distracție sunt și pe seară.

Dacă vreți să vă distrați, în afară de Premier Club nu prea aveți unde merge. La Christmas Party din Premier toți participanții vor primi cadouri. La fiecare shot sau long drink cumpărat de la bar primiți cadou un loz și cadouri de Crăciun. Iar toate fetele care au costum de Crăciuniță primesc băuturi gratis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus