Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Pregătiţi-vă bonurile! O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale

Pregătiţi-vă bonurile! O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale

O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc astăzi.

Ministerul Finanțelor Publice organizează, duminică, 27 decembrie, o nouă extragere ocazională în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile emise în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2015, se arată într-un comunicat al MFP transmis, joi, AGERPRES.

Fondul de premiere alocat acestei extrageri este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii', se menționează în comunicat.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18,00, este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc duminică, 27 decembrie a.c., și va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. 'Loteria Română' pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie — 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

sursa 

foto: gandul.info

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus