Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Singura pizzerie din Sibiu care-ți dă banii înapoi

Singura pizzerie din Sibiu care-ți dă banii înapoi

”Dacă nu îți place pizza noastră primești banii înapoi, garantat”, așa sună sloganul Tutti Pizza, singura pizzerie din Sibiu ai cărei reprezentanți au atât de multă încredere în produsul lor încât sunt dispuși să returneze banii oricărui client.

”Ne-am gândit la această campanie tocmai pentru a arăta oricui că avem încredere totală în munca și produsele noastre. Vrem să ne asigurăm că absolut toți clienții noștri sunt mulțumiți. Știm că poate nu suntem cei mai buni, dar facem tot posibilul să satisfacem dorințele tuturor clienților noștri”, spune Daniel Vasiu, patronul Tutti Pizza.

Tutti Pizza este una dintre pizzeriile sibiene cu cea mai mare dezvoltare recentă, de curând ei preluând și brandul ”Pizza 77”, unul dintre cele mai cunoscute din oraș.

În prezent, oferta Tutti Pizza oferă o gamă largă de produse, de la pizza făcută după rețete tradiționale până la pizza originală, salate cu pui sau ton, penne, lasagna, clătite și multe alte specialități. Oricare pizza senior, de 32 de centimetri diametru, costă 15,9 lei. O pizza de dimensiuni și mai generoase, de 43 de centimetri diametru, costă 34,9 lei, iar una pentru familii și petreceri, de 60 pe 40 de centimetri costă 44,9 lei. La acesta din urmă primești gratuit și un suc sau două clătite, la alegere.

pizza-tutti-sibiu-4

Toate produsele sunt făcute cu ingrediente proaspete, de bună calitate. În plus, toppingurile sunt adaptabile, după solicitările clienților, astfel încât să fie mulțumiți și copiii dar și cei mai în vârstă. Spre exemplu, părinții pot comanda o pizza specială pentru copii, realizată cu mai puțină făină, dar cu ingrediente bogate în vitamine.

Referitor la petreceri, trebuie spus că Tutti Pizza oferă discounturi importante pentru comenzile mari, cum sunt cele venite în această perioadă de Sărbători. Reprezentanții Tutti Pizza spun că preiau comenzi pentru diferite mese festive, evenimente, zile onomastice sau petreceri de firmă, toți clienții primind reduceri.

”Un client mulțumit valorează mai mult decât o pizza vândută”, concluzionează Daniel Vasiu.

pizza-prosciuto-crudo-rucola-sibiu-4Livrarea este gratuită pentru cel puțin două produse comandate sau o comandă de minim 20 de lei. Clienții fideli vor avea parte începând cu luna ianuarie de numeroase surprize din partea casei. Astfel în fiecare zi, un client fidel selectat aleatoriu din baza de date va primi gratuit o pizza acasă.

Mai multe detalii despre ofertele Tutti Pizza puteți găsi pe site-ul www.tutti-pizza.ro, pentru Sibiu, sau www.tutti-pizza-medias.ro, pentru municipiul Mediaș. Comenzi se pot face la numerele: 0741 088 815 sau 0755 999 665.

salata-krocanta-sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

popa

Acum 8 ani

reclama ?
Raspunde

oana

Acum 8 ani

pizza77 era tot a lor. deci nu a preluat nici un brand. aveau pizza buna atunci cand erau pe 9 mai. acum...nu prea.
Raspunde

VICTOR

Acum 8 ani

EU AM VAZUT RECLAMA CA E O RECLAMA, AM COMANDAT ONLINE SI AM SERVIT RABDARI PRAJITE.NU AU SUNAT NU AU ZIS NICI CAR NICI MARRR.NU SE POTRIVESTE CU SLOGANUL LOR "UN CLIENT MULTUMIT BLA BLA BLA BLA".DA FOARTE BINE NICI NU MAI COMAND DE LA EI.tOT LA DOLCEVITA PE SPARTACUS M-AM INDREPTAT.i-AM SUNAT SEARA SI CHIPURILE DITAMAI PITERIA NU A AVUT INTERNET .MAI MAI.SA LE FIE RUSINE SI NU LE MAI FACETI RECLAMA .SINCER NU MERITA.
Raspunde

VICTOR

Acum 8 ani

Cat despre dat banii inapoi ma indoiesc daca nu au fost in stare sa proceseze o comanda online.Era bine daca dadeau o compensatie ca am stat ca prostul sa astept Pizza comandata online de la ei
Raspunde

dan

Acum 8 ani

Au cei mai nesimtiti soferi din oras. De 2 ori era sa fiu luat de o masina de-a lor pe trecere de pietoni, si inainte sa comentati ceva legat de modul cum trec va informez ca ei mergeau cu viteza peste limita si pe aceeasi banda de mers alt sofer a oprit pt a acorda prioritate, deci eu eram de mult timp pe drum.
Raspunde

Moldovan Alexandru

Acum 8 ani

Foarte gustoasa , merita comandata !
Raspunde

Sergiu

Acum 8 ani

Una din cele mai gustoase pizza din Sibiu!!
Raspunde

David

Acum 7 ani

Am comandat si eu de multe ori de la ei si am fost foarte multumit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus