Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Val de spargeri pe Valea Avrigului. Hoțul intră în cabane și se servește singur cu mâncare

Val de spargeri pe Valea Avrigului. Hoțul intră în cabane și se servește singur cu mâncare

Cel puțin 10 pensiuni și case de vacanță de pe Valea Avrigului au fost sparte în ultimele zile. Hoțul a intrat înăuntru după ce a forțat uștile sau a spart geamurile cabanelor. Acolo unde au existat grilaje, acesta a forțat geamurile de la baie.

Proprietarii au observat stricăciunile la câteva zile după Anul Nou, când pensiunile au încetat să mai fie frecventate. "Au forțat ușile, geamurile, au dormit înăuntru, s-au servit singuri cu mâncare", spune Cornel Popa, unul dintre proprietari.

Hoțul a procedat la fel în toate cazurile - a intrat în case, a făcut ravagii, s-a servit cu mâncare și băutură din bucătăriile pensiunilor și a dormit, în unele dintre ele. În cele mai multe dintre cazuri, este vorba despre distrugeri și din foarte puține pensiuni s-au semnalat și furturi. Proprietarii au depus plângeri la Poliție. "Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu fac cercetări în acest caz. Există un cerc de suspecți. Cel mai probabil, toate faptele au fost comise de aceeași persoană", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Potrivit localnicilor, în pădurea din apropiere a fost găsit un adăpost improvizat, unde este posibil ca suspectul să fi stat în timpul în care casele de vacanță erau frecventate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

klaus

Acum 8 ani

Valea Avrigului !?!? Se sparg case si cabane in municipiul Sibiu. Vezi Tropinii Noi !!! Vine politia si da din umeri. Vai de capul lor... iti iau datele ... dau cu "praf" ... zic un banc ... vor un pahar de ceva ca doar asa e la noi... si cazul ramane nerezolvat ... in fiecare an la fel.... Institutii domne!
Raspunde

UNU

Acum 8 ani

Se sparg case intr-o veselie in Cristian. Sa spuna politia cati spargatori (hoti) a prins ?
Raspunde

UNU

Acum 8 ani

Se sparg frecvent case in Cristian. Sa spuna politia cati hoti a prins. Rusine!!!
Raspunde

cisnadie

Acum 8 ani

asta e RO
Raspunde

Mihai

Acum 8 ani

E plin de politisti si jandarmi cu caini de urma. S-a auzit si un foc de arma...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus