Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Fodor despre intenția lui Virgil Popa de a nu mai candida: ”N-am sărit în sus de bucurie, nici n-am plâns de tristețe”

Fodor despre intenția lui Virgil Popa de a nu mai candida: ”N-am sărit în sus de bucurie, nici n-am plâns de tristețe”

Primarul interimar al Sibiului Astrid Fodor spune despre actualul viceprimar Virgil Popa că e omul pe care și l-ar dori alături orice primar. Fodor a explicat însă că decizia viceprimarului de a nu mai candida nu i-a trezit emoții prea puternice. ”Nici n-am sărit în sus de bucurie, nici n-am plâns de tristețe. Domnul viceprimar Popa ar fi fost un contracandidat pe care l-aș fi considerat pe măsură. Acum nu pot să fac pronosticul cine va câștiga alegerile, dar colaborarea cu domnul viceprimar Popa am apreciat-o de fiecare dată și apreciez și la ora actuală. Cred că orice primar și-ar dori un coleg ca domnul viceprimar Popa”, a declarat Astrid Fodor.

Virgil Popa a dezvăluit la sfârșitul anului trecut, în cadrul unei emisiuni TSTV, că nu crede că va mai candida pentru un mandat de primar, așa cum plănuiau liberalii, ci mai degrabă se gândește să candideze pentru o poziție de deputat. ”Am intrat și în sondajul pentru județ și nu vă ascund nici ideea că mă gândesc pentru alegerile parlamentare. Eu am dorit în primul rând să-mi verific notorietatea dar poate m-am gândit și la o candidatură la alegerile parlamentare. Dacă vă mai amintiți, în 2008 eu am mai candidat.(…) Mă gândesc poate la parlamentare, la București. Aștept sondajele să văd înainte”, a spus Popa.

Întrebat care a fost motivul care l-a făcut să se răzgândească, Virgil Popa a explicat că i-ar fi fost greu să intre într-o campanie electorală, atâta timp cât a ocupat funcția de viceprimar. ”Poate și faptul că va fi contracandidată doamna Fodor, am lucrat atâția ani împreună. Aș fi și ingrat să ies și să spun acum aș fi făcut și altceva sau aș face altceva. Până la urmă, am făcut parte din executiv. Nu pot ieși în fața sibienilor să zic «aș fi asfaltat străzile ălea». Poate mă vor întreba «de ce n-ai făcut-o, că ați fost acolo, viceprimar»”, a declarat viceprimarul. Totuși, este de părere că ”PNL trebuie să aibă un candidat”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Jiji

Acum 8 ani

Sunteti incompatibili amandoi, bai imbuibatilor!
Raspunde

ytri

Acum 8 ani

blat ca la meciurile soimii mirsade pe vremuri
Raspunde

cetatean

Acum 8 ani

Blatul se face in 3 . In cazul de fata si cu psd. Asteptam finalul negocierilor si sa ne anuntati si pe noi ca sa nu mai stricam hartia la vot.
Raspunde

Gianni

Acum 8 ani

Alooo PNL -ul nu va e rusine nesimtitilor pentru efortul depus pana acum de sibienii care au crezut intr-o idee ???? Virgil Popa esti un gunoi alunecos si unsuros,un blatist ordinar !!!
Raspunde

culae

Acum 8 ani

Sa il puna condidat pe Alexandru Zavatin! Oare o sa mai voteze majoritarii un minoritar? Cred ca a trecut vremea...
Raspunde

PNL rusine !!

Acum 8 ani

Who the fuck is Alexandru Zavatin ?? Oricum blatul e deja parafat iar daca PNL va avea candidat va fi marioneta...ce ma distreaza cum vor face campanie lui Fodor scarsnind din dinti penelistii si injurand pe cazan si turcan :))))
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

minima decenta (a nu mai candida)...care sincer ma surprinde...omul o fi inteles in sfarsit ca-I paralel cu primaria!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus