Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Efectele noului viaduct Kogălniceanu: Tursib înființează un nou traseu, din centrul Sibiului

Efectele noului viaduct Kogălniceanu: Tursib înființează un nou traseu, din centrul Sibiului

După darea în exploatare a noului viaduct care face legătura peste calea ferată între străzile Mihail Kogălniceanu și Calea Șurii Mici, reprezentanții Tursib anunță înființarea unui nou traseu de transport public. Acesta va face legătura între centrul Sibiului și zona Căii Șurii Mici. Traseul ar urma să aibă numărul 19 și să devină operațional din prima zi a lunii februarie 2016. Itinerarul traseului 19 va avea punctul de pornire pe strada Calea Șurii Mici, urmând străzile Frigoriferului, Calea Turnișorului, Alba Iulia, Banatului, Victoriei, Piața Unirii și, la final, strada Andrei Șaguna. ”Menţionăm că în momentul în care dezvoltatorul Cartierului Magnolia va amenaja spaţiu de întoarcere pentru autobuze, pe terenul propriu, vom putea prelungi traseul până în acest cartier”, se arată într-o adresă emisă de Tursib, în atenția Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Sibiu. Traseul are o lungime de aproximativ cinci kilometri. Potrivit orarului propus de Tursib, acest traseu va fi deservit de două autobuze care vor efectua, în zilele lucrătoare, câte 26 de curse (dus-întors) pe acest traseu.

orar noul traseu 19

orar noul traseu 19 weekend

Tot de la 1 februarie, Tursib anunță că va prelungi traseul 18 în Cartierul Tineretului, până pe strada Londra, iar traseul 10 va fi prelungit, în cartierul Turnișor, până în capătul străzii Zăvoi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

tudor CeMerita

Acum 8 ani

Stai ca nu ma prind. Deci pleaca de pe calea surii mici, trece podul... doar ca sa il treaca... dupa care se intoarce iar pe calea surii mici si o ia pe frigoriferului? sau cum?
Raspunde

Silviu

Acum 8 ani

Pai, daca tot a fost construit podul, trebuie sa-l foloseasca cineva, nu? Ca altfel e pustiu!
Raspunde

raduradu

Acum 8 ani

adureala
Raspunde

raduradu

Acum 8 ani

scuze, abureala
Raspunde

...

Acum 8 ani

"spaţiu de întoarcere pentru autobuze, pe terenul propriu" asta suna putin a "la anul si la multi ani" pentru ca stim cu totii cat de agresiv este valorificat terenul in orasul asta.
Raspunde

Eu

Acum 8 ani

Nu inteleg unde va fi statia de pe calea surii mici
Raspunde

SZOBI MIKLOSZ

Acum 8 ani

PE CÂND SE VA ÎNFIINŢA UN TRASEU SI ÎN ŞELIMBĂR, SAU PRELUNGI UNUL EXISTENT.
Raspunde

Gicu

Acum 8 ani

Cand o sa fie cartier al Sibiului ;)
Raspunde

Locatar Magnolia

Acum 8 ani

Cum adica daca dezvoltatorul ofera spatiu de intoarcere??? poi locatarii acestui cartier nu platesc taxele tot la primaria SIBIU??? sa gaseasca alte variante , acest traseu trebuie sa deserveasca si cartierul Magnolia!
Raspunde

Sibiuuu

Acum 8 ani

Pai cine te.a pus sa iti cumperi acolo? Te.a fortat primaria?
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

..domnu' Gicu,sunteti a 2 a comuna din tara la venit.Mergeti la primar sa va cumpere autobus.In urma cu ceva ani vroiati sa fiti cartier dar dupa ca ati vazut ce venit aveti dupa zona comerciala ne-ati intors spatele,Iti recomand bicicleta...
Raspunde

Gicu

Acum 8 ani

Al nost' vezi ca eu stau in Sibiu, doar i-am raspuns celui care intreba de Selimbar. Primarul din Selimbar e plecat putin in delegatie, eu chiar imi doresc sa apartina Selimbarul de Sibiu, la cati banii se invart acolo ;)
Raspunde

Cetatean Onest

Acum 8 ani

...tara lui Papura....de ce nu se poate merge pana in zona industriala? Este prea greu, sau nu sunt interese? Rusine!
Raspunde

locatar Magnolia

Acum 8 ani

Nu stiu daca fac sens giratoriu pana in februarie 2016 cei de la Magnolia timpu este foarte scurt. Asa ca cei de la Magnolia ( locatarii ). merg pe jos pana la prima statie de autobuz ( RASITAL ), nasol !!!!!!...
Raspunde

Florin

Acum 8 ani

Care-i efectul viaductului? Traseul respectiv n-are nici o treabă cu podul! Mai bine făceau un traseu Magnolia-Gara.
Raspunde

Anonim

Acum 8 ani

Era mare nevoie de un atobuz in zona aceasta, si pe strada Frunzei sunt multe persoane care circula cu autobuzul, asadar se putea intra si pe Frunzei.... Dar pana atunci e bine si asa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus