Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Gaz Metan a început antrenamentele: fӑrӑ patru titulari, cu conturile blocate și cu zece noi jucӑtori

Gaz Metan a început antrenamentele: fӑrӑ patru titulari, cu conturile blocate și cu zece noi jucӑtori

Formaţia din Liga a II-a de fotbal, Gaz Metan Media, s-a reunit ieri și a fӑcut primul antrenament din 2016.

Au fost multe noutăţi în lotul celor de la Gaz Metan, la reunirea echipei medieşene. Leo Grozavu a adus zece jucători noi, unii dintre ei fiind în probe. FC Viitorul i-a împrumutat până la finalul sezonului la Mediaş pe atacantul Gavra şi juniorul Iacob. Au mai fost prezenţi Ionuţ Rada (ex-CS Mioveni), Lucian Cazan (ex-Ceahlăul), Cristian Danci (ex-Şoimii Pâncota), Coşereanu (ex-SCM Piteşti), Căbuz (ex-Viitorul), Muscă (ex-Dacia Unirea Brăila), Ionuţ Neag (ex-"U" Cluj) şi Marius Staicu (ex-CSM Râmnicu Vâlcea).

“Sunt şi câţiva jucători pe care vreau să-i testez în această săptămână şi sunt şi o serie de jucători pe care îi cunosc şi mai mult ca sigur vor face parte din colectivul nostru pentru ce a mai rămas de jucat din sezon. Am încercat să-i conving să vină, spunându-le că la Gaz Metan e cea mai mare seriozitate din Liga a II-a”, a spus Leo Grozavu, pentru liga2.prosport.ro, care la primul antrenament a numărat 34 de jucători.

gaz-metan-medias-reunire-4

Patru titulari, OUT

Patru piese de bazӑ din prima parte a sezonului au decis, împreunӑ cu conducerea echipei din Mediaș, sӑle fie reziliate contractele, dupӑ ce aceștia au refuzat reducerea salariilor. Mai mult ca sigur că nu o să facă parte din lotul nostru. Din punctul meu de vedere e greu să mai facă parte din lot. Asta este. Fiecare îşi alege un drum în viaţă, fără supărare, a mai declarat Grozavu.

Cantonamentul din Turcia, aproape sӑ fie anulat

După demararea anchetei în privinţa posibilului conflict de interese a preşedintelui Ioan Horoba, plecarea în cantonament stă sub semnul întrebării. Grozavu spune că ratarea cantonamentului ar fi un fiasco. Nu ştim exact dacă vom avea acel stagiu de jocuri. Să vedem dacă putem să-l facem. În ţară este destul de dificil. Nu sunt nici terenuri, nici echipe cu care să jucăm. Am adus jucători noi şi va trebui să-i omogenizăm, iar acest lucru nu se poate decât în jocuri cu adversari de acelaşi nivel cu noi. Dacă vom rămâne în ţară nu ne vom putea confrunta decât cu echipe de Liga a III-a, ceea ce, din punctul meu de vedere va fi un fiasco. Am înţeles că în continuare sunt conturile blocate. S-ar putea totuşi ca în două-trei zile să se deblocheze conturile şi atunci am solicitat să facem un stagiu în Turcia, a spus antrenorul lui Gaz Metan.

Foto: FB Gaz Metan Mediaş

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus