Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

PNL, pe locul trei în Avrig. După FDGR și PSD

PNL, pe locul trei în Avrig. După FDGR și PSD

Sondajul realizat de liberali în orașul Avrig a scos la iveală faptul că PNL se află în preferințele avrigenilor sub FDGR și PSD. Chiar dacă distanța dintre partide nu este mare.

În condițiile în care vor candida pentru Primăria Avrig Adrian David din partea PNL, Arnold Klingeis (FDGR) și Gheorghe Frăticiu (PSD), liberalul ar obține 20,2%, față de 22,9% - Klingeis și 21,3% - Frăticiu. În situația în care din partea PNL ar candida Ilie Stoica, acesta ar obține, conform sondajului comandat de liberali, 12,7%, în timp ce Klingeis ar avea 25,7%, iar Frăticiu – 22,1%. Cu Vasile Vilhelm Grama – candidat, liberalii ar obține cele mai slab scor electoral – 9,9%, iar Klingeis ar mări diferența față de liberali și social democrați (28,4%).

Avrigenii ar vota însă PNL pentru Consiliul Județean. 23,6% dintre avrigeni și-ar da votul pentru lista propusă de liberali, în timp ce PSD ar obține 19,1%, iar FDGR doar 13,7%. 38,7% dintre cei chestionați nu sunt hotărâți. Calculul făcut printre cei care au afirmat că vor merge la vot arată diferențe și mai mari: 37,7% - PNL, 31,4% - PSD, 23,5% - FDGR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus