Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

2016: E.On intervine cu lucrări pe 63 de străzi din Sibiu. Lista completă

2016: E.On intervine cu lucrări pe 63 de străzi din Sibiu. Lista completă

45 de km de conducte și branșamente de gaze naturale aflate sub suprafața de rulare a 63 de străzi din municipiul Sibiu vor fi schimbate anul acesta de către firmele angajate de E.ON Distribuţie România, anunță reprezentanții companiei. Comparativ, anul trecut au fost efectuate lucrări de modernizare la aproximativ 30 kilometri de conducte şi branşamente, aflate pe un număr de 51 de străzi. Reprezentanții E.On au arătat într-un răspuns solicitat de Turnul Sfatului că cele 63 de străzi nominalizate în cazul municipiului Sibiu au fost planificate în concordanță cu planurile de investiții ale autorităților locale, ” compania având consultări periodice cu reprezentanţii primăriei”. Proiectele de modernizare ale celor 45 de km de rețea sunt în diferite stadii: proiectare, licitare, execuție.

E.On Distribuție are în plan să intervină la rețelele de pe străzile Viitorului, Anina, Moreni, Popovici Bănăţeanu, Aviaţiei, Livezii, Zăvoi, Stăvilarului, Metalurgilor, Ion Neculce, Turismului, Alpinismului, Bârsei, Turismului, Lânei, Fundătura Lânei, Ion Neculce, Bastionului, Dobarca, Preot Bacca, Neculuţă, Diaconovici, Gorunului, Laminorului, Podului, Reşiţa, Vasile Aron, Moldoveanu, Oaşa, Ştefan Cel Mare, Bungardului, Măgura, Axente Server, Liliacului, Corneliu Coposu, Henri Coandă, Calea Dumbrăvii, Argeşului, Avrig, Berăriei, Fabricii, Piaţa Teatrului Costache Negri, Prof. V. Lazar, Aleea Călăreţilor, Aleea Călăraşilor, Al. Fraţii Buzeşti, Al. Roşiorilor, Frasinului, Margaretelor, 16 Februarie, Eschile, Presaca, Iazul Morii, Fagului, Luceafărului, Arcului, Libertăţii, Milescu Spătarul, Traian, Ocnei, Ceaikovski, H. Heine Sursa: comunicat E.On Distribuție România
500 de km de rețea în Sibiu

Potrivit informațiilor furnizate de E.On, compania administrează în municipiul Sibiu aproximativ 500 de km de rețele de distribuție a gazelor naturale. În ultimii zece ani, jumătate din această rețea a fost modernizată. ”În aceeaşi perioadă, la nivelul judeţului Sibiu, investiţiile au totalizat 180 milioane lei, reprezentând modernizarea şi extinderea a 770 kilometri de reţelele de distribuţie a gazelor naturale. Cele mai importante investiţii ale companiei au fost derulate la Mediaş, Cisnădie, Dumbrăveni, Avrig, Tălmaciu, Ocna Sibiului, Bazna, Slimnic, Şura Mică, Şura Mare, Biertan, Brateiu, Coveş, Dârlos, Alma, Roşia, Nucet, Cornăţel, Richiş, Şmig, Păuca, Bogatul, Presaca, Broşteni, Soroştin, Ţapu şi Sadu”, se mai arată în comunicatul E.On.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

hai-hui

Acum 8 ani

Interesant e ca unele din strazile prezentate sunt abia reabilitate de cativa ani...
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

...nu le pasa ca unele strazi au fost reabilitate.Cat timp a fost santier pe acele strazi nu au venit sa faca lucrari.Pur si simplu ii doare in cot de populatie.
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Cam tampitei astia de la Gaz... si primaria are simptome asemantoare...
Raspunde

dezin formatori

Acum 8 ani

important este ca strazile Ion Neculce si Turismului vor fi sparte de doua ori, dupa cum rezulta din lista afisata. Dovada: strazile 10 si 17, respectiv 11 si 14 sunt identice. ...Treaba temeinica, asa ca la sasi - sau austrieci-
Raspunde

xxxxll

Acum 8 ani

Turismului a fost sparta in anul 2013 cand au schimbat conducta de presiune redusa acum probabil schimba media , pe H. Coanda s-a schimbat conducta de 5 ani si a fost reabilitata de 1 an oare ce or m-ai schimba bataie de joc pe bani pr......
Raspunde

gazar perfect

Acum 8 ani

Oare in Gusu, Ludos si Toparcea cand o sa fie gaz ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus