Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

FOTO Sibiul sub zăpadă. Drumul Sibiu – Păltiniș, blocat de… fotografi

FOTO Sibiul sub zăpadă. Drumul Sibiu – Păltiniș, blocat de… fotografi

Dacă în municipiu și pe drumurile din județ circulația se desfășoară normal, în condiții de iarnă, pe șoseaua ce face legătura între Sibiu și Păltiniș se produc blocaje.

La această oră este vizibilitate redusa și ninsoare spre Paltinis și se circulă cu viteza redusă, maxim 30 km/h. Circulația se desfășoară în coloană și traficul este îngreunat și pentru că unii șoferi sunt opriți pe marginea drumului, fie pentru ca derapează, fie pentru că vor să facă fotografii.

IMG_1583

Un tractor cu lamă și un plug cu sărăriță au trecut cel puțin o dată pentru a curăța drumul. Cu toate acestea, carosabilul este însa acoperit destul de repede cu zăpadă, după ce trec mașinile de deszăpezire. IMG_1581

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

roata2

Acum 8 ani

da asta din prima foto nu-i ****
Raspunde

Calin

Acum 8 ani

In Cisnadie e dezastru. S-a bagat plugul doar pe strada principala (Selimbarului, Sibiului, Magurii si Cetatii) in rest e dezasastru. In rest s-a bagat plugul doar de dimineata pe strazile mai mici si in urmatoarele 8-9 ore nu s-a bagat deloc pe strazile secundare desi se platesc impozite si de 1000 de lei pentru asa-zise zone rezidentiale. Nu ar fi problema daca nu ar fi vorba de strazi in rampa. S-a bagat de dimineata un plug cu latimea de 2m, cand se intalnesc masini care circula in ambele sensuri e dezastru. BRAVO HUJA!
Raspunde

Monky monk

Acum 8 ani

You know....Huja !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus