Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

VISMA a investit 18.000 de euro pentru studenții Facultății de Inginerie și anunță angajări la Sibiu

VISMA a investit 18.000 de euro pentru studenții Facultății de Inginerie și anunță angajări la Sibiu

Compania norvegiană de software, VISMA, a inaugurat în această dimineață un nou laborator în cadrul Facultății de Inginerie a ULBS.

”Laboratorul de baze de date în ingineria programării” este dotat cu 16 stații de lucru, mobilier și proiector, investițiile totale depășind suma de 18.000 de euro.

”Cu VISMA colaborăm de mai mult timp și încercăm să dezvoltăm acest parteneriat pe mai multe paliere. Aproximativ 400 de studenți vor intra în acest laborator pe parcursul unui an”, a declarat decanul facultății, Liviu Roșca.
Din partea companiei, la evenimentul de inaugurare au fost prezenți mai mulți reprezentanți, aceștia anunțând planuri de creștere pentru următorii ani.
”În prezent avem aproape 200 de angajați la Sibiu și intenționăm ca în următorii ani să ajungem la 400. Preconizăm o creștere anuală de 20 la sută pentru România. 70 la sută dintre angajații noștri din Sibiu sunt absolvenți ai acestei facultăți. Prin această investiție ne asigurăm că facultatea va avea studenți în viitor și va avea absolvenți bine pregătiți”, a declarat Jostein Havaldsrud, director de cercetare și dezvoltare al VISMA pe plan internațional.
În prezent, Facultatea de Inginerie ”Hermann Oberth” din Sibiu are 11 laboratoare dotate modern în urma unor parteneriate cu companii private.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

costy

Acum 8 ani

Si acum Publicitate; mai taiati baieti, mai taiati ca macane rau !
Raspunde

xyz

Acum 8 ani

Laboratoare ca laboratoare dar locuri de munca pentru absolventi, cand?
Raspunde

Dorin

Acum 9 luni

in ce lume traiesti? peste tot sunt locuri de munca.
Raspunde

student inginerie

Acum 8 ani

Noroc cu firmele si cu parteneriatele cu ele prin intermediul carora se mai face o modernizare, in rest spalare de banii in facultatea aia, restul calculatoarelor din restul laboratoarelor care nu sunt renovate din banii firmelor e prapad, stai 20 min sa se deschida un program, nu ai atatea calculatoare cat sunteti in grupa, daca nu ai poti sa vi cu laptopul sau nu, atatia banii care intra in facultate in fiecare an cu o taxa anuala de 3000 lei/student si degeaba....
Raspunde

Daniel

Acum 8 ani

Toni, deschide sampaniile! mai Visma mai indruma-ti si studentii spre zonele in care activati ca sa puteti angaja 100% din Sibiu! dar sper ca acesta e un prim pas . .
Raspunde

qwe

Acum 8 ani

Aceste actiuni intiparesc mai tare in studenti ideea ca oricat de putin invata, daca termina vor fi angajati direct. In loc sa sponsorizeze oamenii care au rezultate bune, sa existe competitivitate, ei baga reclame.
Raspunde

Student

Acum 8 ani

Respect Toni! Singuri care nu investesteste in El in timpul orelor; ASA ca Oancea, piticul sima, etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus