Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un nou brand vine la Sibiu. Deschide magazin pe Bălcescu

Un nou brand vine la Sibiu. Deschide magazin pe Bălcescu

Compania de textile SC Norada SA a anunțat deschiderea la Sibiu, pe bulevardul Nicole Bălcescu, a unui nou magazin unde va comercializa costume, sacouri, pantaloni, paltoane, impermeabile şi smochinguri.

Având sediul în Odorheiul Secuiesc, Norada SA exportă anual aproximativ 700.000 de costume bărbătești în Europa, majoritatea pentru branduri mult mai celebre pe plan internațional, în special în Franța, Germania și Țările Nordice. Toate produsele sunt realizate din țesături a căror compoziție este de 100% lână sau combinaţie de lână cu mătase sau cu elastan.

Pe plan intern, compania folosește brandul “SEROUSSI”, acesta fiind deja prezent în magazine din orașe precum București, Timișoara, Iași, Constanța sau Cluj-Napoca.

Magazinul din Sibiu este în curs de amenajare, deschiderea oficială fiind programată pentru luna februarie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

:))

Acum 8 ani

De venea Prada, Gucci, Rolex, dar pentru cine, mai ziceam brand..asta e alt stand Dumbrava al unei firme gen ''sweatshop''
Raspunde

Un sibian

Acum 8 ani

Stimate domn, daca ati fi purtator de costum, nu aveati cu sa nu auziti de brand-ul "Seroussi". Sunt costume de calitate premium, confectionate cu cele mai fine stofe de lana, de o companie cu o experienta de zeci de ani in acest domeniu. Dar, poate ca dvs. nu purtati decat costume de la Prada si Gucci .... In acest caz, Chapeau :-)
Raspunde

Alex

Acum 8 ani

imi e teama ca noi sibienii am ajuns sa ne credem mai presus decat suntem. pacat ca ajungem sa comentam la orice lucru constructiv care nu e de nivelul `nasului` nostru.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus