Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

VIDEO. Primii candidați ai PNL Sibiu: Cîmpean - la județ, Roman – la Mediaș, David – la Avrig

VIDEO. Primii candidați ai PNL Sibiu: Cîmpean - la județ, Roman – la Mediaș, David – la Avrig

Daniela Cîmpean – candidat pentru președinția Consiliului Județean Sibiu. Gheorghe Roman – candidat pentru funcția de primar al Mediașului, iar consilierul local Adrian David – candidat pentru fotoliul de primar al orașului Avrig. Pentru Primăria Sibiu, numele candidatului va fi făcut public oficial săptămâna viitoare, au anunțat vineri reprezentanții organizației județene a PNL Sibiu.

Aflată la al treilea mandat de consilier județean, Daniela Cîmpean este propunerea PNL Sibiu pentru prima poziție de pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Sibiu, în cadrul alegerilor locale care vor avea loc anul acesta. Această primă poziție coincide și cu cea de candidat pentru funcția de președinte al CJ Sibiu, în contextul în care noul președinte urmează să fie ales de către consilierii județeni (nu va mai fi ales uninominal). Daniela Cîmpean a mai candidat din partea liberalilor sibieni și la alegerile europarlamentare. Avocat de profesie, în vârstă de 42 de ani, Daniela Cîmpean scrie în CV-ul său, că a dobândit ”o bună cunoaştere a problemelor cu care se confruntă primăriile și instituțiile publice, probleme generate în primul rând de legislația lacunară și interpretabilă, dar și de lipsa interesului de îmbunătățire a performanțelor angajaților din administrația publică în general”.

Copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, spune că nominalizarea Danielei Cîmpean vine ca urmare a sondajului realizat interne. ”Este cel mai bine plasat candidat dintre cei care și-au manifestat disponibilitatea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu”, a spus Turcan. Ea a făcut aluzie și la condamnarea actualului președinte al CJ Sibiu, Ioan Cindrea. ”Consiliul Județean Sibiu, prin persoana doamnei Daniela Câmpean, poate avea integritate, respectul legii, nu condamnări definitive și rămânerea în funcție. Toți candidații noștri îndeplinesc criteriile de integritate”, a mai spus Raluca Turcan.

Daniela Cîmpean a anunțat că proiectele concrete pe care le va propune pentru județul Sibiu vor fi anunțate după ce se va consulta cu ”echipa de specialiști pe care îi are PNL”, dar că aceste proiecte vor avea în vedere dezvoltarea județului și a unităților teritorial-administrative, în concordanță cu proiectele locale și regionale. ”Mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea, domnului copreședinte Mircea Cazan și, în mod cu totul deosebit, doamnei copreședinte Raluca Turcan”. Referitor la sesizarea făcută la Agenția Națională de Integritate pe numele său, Daniela Cîmpean spune că în afara înștiințării oficiale referitor la acel demers din aprilie 2015 nu a mai primit niciun document. În sesizarea respectivă (realizată de adversari politici, potrivit liberalilor) Daniela Cîmpean este acuzată de incompatibilitate, deoarece în calitate de avocat a reprezentat angajații Filarmonicii de Stat Sibiu împotriva Consiliului Județean Sibiu, într-un proces referitor la drepturile salariale. Cîmpean susține că sesizarea nu are cum să ducă la întocmirea unui dosar de incompatibilitate, deoarece ea i-a reprezentat individual pe angajații care au dorit, fără să semneze vreun contract cu instituția Filarmonicii de Stat Sibiu, subordonată Consiliului Județean Sibiu.sovaiala, luca, campean, Cazan, Turcan neagu (3) (Copy)

Mediaș: Roman face echipă alături de fiica fostului primar

În contextul în care actualul primar liberal al orașului Mediaș, Teodor Neamțu, nu și-a manifestat intenția de a mai candida, PNL a avut de ales între intențiile și public exprimate de către deputatul Gheorghe Roman și de către Christine Thellmann, fiica fostului primar al Mediașului, Daniel Thellmann. Neamțu este trimis în judecată de către DNA într-un dosar de corupție și s-a autosuspendat din funcțiile de conducere ale partidului. ”Gheorghe Roman, împreună cu Christine Thellmann și organizația PNL Mediaș și-au exprimat dorința de a face o echipă pentru medieșeni”, a spus Raluca Turcan. Ea l-a mai anunțat și pe Adrian David, consilier local în Avrig, drept candidatul liberal pentru Primăria orașului respectiv.

Listele definitive, în februarie

Conducerea PNL Sibiu intenționează să definitiveze listele de candidați pentru alegerile locale până cel mai târziu la finele lunii februarie. Locurile pe listele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru consiliile locale urmează a fi stabilite până la finalul lunii martie.

Știre inițială. Copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anunțat astăzi candidatul partidului pentru șefia Consiliului Județean Sibiu.

Daniela Câmpean este propunerea PNL în fața consilierilor județeni.

”Suntem prima organizație de partid care propune o doamnă pentru această funcție”, a declarat Raluca Turcan
Cât privește ceilalți candidați ai PNL în județul Sibiu, deputatul Gheorghe Roman va candida pentru primăria Mediaș, iar Adrian David, consilier local, va candida pentru conducerea primăriei Avrig.

Din echipa lui Gheorghe Roman la Mediaș va face parte și Christine Thellmann, un alt nume vehiculat pentru alegeri.

https://youtu.be/ItU_TEXy6cM

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

25 comentarii

dan-t

Acum 8 ani

Cel mai capabil si cinstit om pe care l-a gasit PNL-ul. la fel ca in Bucuresti: cel mai cinstit si capabil om este Busoi. Vor ajunge mai rau decat PSD-ul. http://www.ancheteonline.ro/2015/07/ani-confirma-dezvaluirile-ancheteonline-vicepresedintele-pnl-siviu-daniela-campean-se-afla-in-conflict-de-interese/
Raspunde

:))

Acum 8 ani

Toti sunt aceeasi cloaca, criminali si ciorditori profesionisti ! Cati intra pt. idealuri in politica si cati pt. furat/favoritisme ?!?
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Cine ma?! Hai plimba ursu' ...
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Prostii pt proști ; presedintele CJ va fi ales prin vot secret ( duoa negocieri politice / șantaj / mituire ) verificat după pwrdeaua inlaturata . Am vazut filmul in direct. 2000 A.D.
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

P.s. daca nu se schimba legea alegerilor,Vechiul PNL - dispduș par itărut : Cazan ex APR . Neagu ex PD ( fsn ). Din CDR - cu procentul cel mai mare de voturi din țară nu a mai rămas NICMIC . Votanți buni - oferta politic intelectuala mizerabila . Ce ar fi fost daca nu aparea Iohannis in acest deșert( exceptăm dnii Bucur si Botesch )
Raspunde

@alzara

Acum 8 ani

Pu pu pu... Pu, pu, pu... Ai uitat de Cindrea care le da clasa sasalailor amintiti si zbuciumatului de Bucur.
Raspunde

dancp

Acum 8 ani

raluka turcan e basescu traian,pretena cu nuti,eba,roberta numara dublu,rizi puscarie ,boc,oltean sia alti pedelei moldovanca nu e sibianca e blonda!PEDELISTA nu liberala daniela pnl succesuri!
Raspunde

ianis

Acum 8 ani

DOMNULE GHEORGHE ROMAN CUM AI PUTUT SA FACI ECHIPA CU O FATA CARE E NULA IN POLITICA. CU CE S-A REMARCAT FATUCA ASTA DE FACETI JOCURILE IN FUNCTIE DE EA? DVS IESITI PRIMAR INDIFERENT CA O TINETI LANGA DVS PE FATUCA ASTA CARE E EGAL CU 0. FATA ASTA V-A BARFIT LA TOATE COLTURILE SI ACUM O LUATI LANGA DVS?
Raspunde

Teo

Acum 8 ani

PNL-ul cu asa copresedinti-Turcan si Cazan care vor numai la ciolan-cu asa candidati-traseistul fripturist Roman la Medias, Cimpean cu echipa ei de" specialisti" (in ce?) si viitor numitul la primaria Sb-nu va castiga nici o functie semnificativa in judet.
Raspunde

gogu din rampa

Acum 8 ani

Rusine!!!!!!!!!!!!!Cum puteti mai aparea in fata sibienilor.Curata nesimntire.
Raspunde

bogdan

Acum 8 ani

Domnule Roman ce functie ati promis la cristine in romgaz? Directoare la poarta?
Raspunde

Misu

Acum 8 ani

Nu ma pot opri din ****!
Raspunde

audi

Acum 8 ani

votez forumul pt botesch decat pe asta asta sau alde cindrea cu amalia lui cu tot
Raspunde

audi

Acum 8 ani

revin: numai cand o vad pe turcan imi vine greata in 2010 si-a batut joc de oameni si acum zabeste ca o vita
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Astia viseaza? Cum cred scursorile astea ca vor mai primi voturi?
Raspunde

Marius

Acum 8 ani

Îmi este scârbă. Niște mizerii de oameni care ii prostesc pe prosti
Raspunde

Mercedes CL 65 AMG

Acum 8 ani

Sunt praf si pulbere ,atat anonima de Campean cat si penalii turcan ,neagu&company ,insa nici cu bosorogi expirati gen mos martin bottesch sau casnica fodor nu ma laud,toti o apa si-un pamant,toti la sifonat banii sibienilor viseaza,DNA ....Sooooo pe ei,pe mama lor!!!!
Raspunde

Gufi

Acum 8 ani

Roman: un om de tri lei! Pe ultimul loc al intereselor lui îi binele medieșenilor. Ăsta va fura cât îl duce spatele! Asta cu "echipă cu Christine Thellmann" e o vrăjeală care să atragă voturi. Sibiu: tot cu Forumul German votăm, chiar dacă încearcă PNL-ul să scoată din dulap oameni cu mai puține antecedente.
Raspunde

dancp

Acum 8 ani

Nu,de 2 lei conf.ministru piggy
Raspunde

icloud

Acum 8 ani

Daniela Câmpean, o profesionistă în actul administrativ, avocat de profesie.. eu zic că e în stare să pună şi vată peste absorbant. Cred că mai bine ar merge pe filiera de avocat şi ar face o pledoarie despre menstruaţia berzelor, eu așa zic.
Raspunde

vasilica

Acum 8 ani

Cine pana mea mai este si Cristine thelman in medias? Cu ce s-a remarcat in politica mediesana . Sta si taie frunze la caini in romgaz si acum a ajuns mare politiciana. Ii lipitoare de afise. Mai bine ar verifica curtea de conturi de cate sponsorizari a beneficiat de la romgaz sa urce pe munti pe nu stiu ce tari. Asta vrea sa ne conduca in medias?
Raspunde

... @ icloud ...

Acum 8 ani

.... mai spărgătorule de semințe, citind mesajul lăsat de tine: - "...eu așa zic :)))... " - "nu sunt deștept, dar când privesc în jur prind curaj" - I.C. și ..."eu așa zic"... ca Dumnezeu este supărat pe tine pentru ca El a încercat și chiar a reușit în multe cazuri să facă din om o ființă superioară, dar ... tu îi strici opera "... eu așa zic ... " :(
Raspunde

icloud

Acum 8 ani

Ce pot spune, apreciez străduinţa ta de postac intrat la pubertate...dar rămân la concluzia mea: Daniela Câmpean în politică merge ca bulzul cu brânză Roquefort. Ăsteia nu i-aș da pe mână nici organizarea barului de la Zilelor Băicoiului, ce să mai vorbim de candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean.
Raspunde

... @ icloud ...

Acum 8 ani

"... eu așa zic ..." nu te pune cu prostul ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta.
Raspunde

icloud

Acum 8 ani

Relaxează-te! Te-a stresat prea mult gândirea ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus