Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Asociațiile de turism încearcă să convingă rușii să vină la Sibiu. Ca turiști

Asociațiile de turism încearcă să convingă rușii să vină la Sibiu. Ca turiști

O delegație a Federației Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT) și Asociației Litoral-Delta Dunării (ALDD) s-a întors zilele trecute de la Moscova, unde a încercat să convingă agențiile de turism să trimită ruși în România.

Acțiunea a avut loc după ce Rusia a anunțat oficial populația să nu mai meargă în vacanțe în Turcia, în urma tensiunilor politice apărute în 2015.

"S-a discutat, în general, de nevoia de a selecta hoteluri foarte bune, cu servicii de calitate, vorbim de hoteluri de 4 și 5 stele în general, vorbim și de pachete pentru All Inclusive, vorbim însă și de o nișă de turiști cu bugete foarte mari, pentru vacanțe de lux, turiști individuali, și nu vorbim doar de litoral și Delta Dunării. Vorbim și despre București, Transilvania, de zonele Brașov, Sibiu, Sighișoara", a declarat Corina Martin, reprezentanta FAPT.
Principalele zone promovate au fost Delta Dunării și Litoralul.
"Litoralul pentru turiștii ruși este o propunere pe care am făcut-o turoperatorilor ruși care au deja volume de vânzare de vacanță către piața Bulgariei și sunt mai apropiați de această piață. Ei au considerat că trebuie să le oferim un program special, tarife speciale, cu care să atragem mai întâi atenția pe această piață a turiștilor ruși care își caută acum o nouă destinație de vacanță. O propunere prin care reușim, probabil, să atragem pentru început câteva mii de turiști, în lunile mai și septembrie, pe o variantă adaptată pentru turiștii ruși a programului 'Litoralul pentru toți', pe care ALDD îl derulează deja de 9 ani. Un program cu tarife foarte atractive, probabil în jur de 10 euro de persoană cazare pe noapte, pentru sejururi de o săptămână, așa cum ni s-a propus. Vorbim de 20 de euro pe o cameră, judecând însă că turiștii ruși sunt foarte buni consumatori de servicii turistice opționale. Vorbim despre masă, shopping, tururi și excursii opționale pe care le vor consuma aici, în județul Constanța, pe litoral, și în Delta Dunării", a mai spus Corina Martin.
Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

xsc

Acum 8 ani

Nu lasa-i sa stea dracu in Rusia, nu au ce cauta pe aici!!
Raspunde

:))

Acum 8 ani

Aveti grija ce va doriti !!! Rusia, SUA, musulmani = crima
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus