Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Concert gratuit de Valentine’s Day la mall. Plus târg de nunți

Concert gratuit de Valentine’s Day la mall. Plus târg de nunți

Sibiu Shopping City găzduiește în perioada 12 – 14 februarie cea de-a treia ediție a Târgului de nunți Perfect Events.

Cei interesați vor putea întâlni firme specializate și vor putea afla noile trenduri în materie de nunți pentru anul 2016.

”Târgul reunește firme care acoperă toată gama de produse și servicii, astfel încât viitorii miri își pot pune la punct toate detaliile organizării unei nunți perfecte: rochii de mireasă și accesorii, costume, decorațiuni și flori, servicii foto și video, săli de evenimente, saloane de înfrumusețare, cofetării, etc.”, au transmis reprezentanții mall-ului sibian.
În plus, duminică 14 februarie, Shopping City Sibiu a pregătit un concert cu Lidia Buble. Începând cu ora 18:00, pentru a ajuta viitoarele mirese să își găsească rochia mult visată dar și viitorii miri costumul potrivit, manchinele de la școala de modă Cleopatra Models vă vor prezenta cele mai în tendințe modele din 2016.
”Nu aveti pregătit înca dansul de deschidere a nunții? Cele trei școli de dans partenere vor dansa cele mai frumoase și pasionale dansuri de cuplu, potrivite pentru aceasta zi specială. Cei mai norocoși vor pleca acasă cu premii de la concursurile interactive organizate pe scenă în ziua respectiva”, mai spun reprezentanții mall-ului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus