Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibiancă prinsă vânzând verighete false în autogară. Autogara Bacău

Sibiancă prinsă vânzând verighete false în autogară. Autogara Bacău

Jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine și siguranță publică din Bacău au prins în week-end o femeie care încerca să comercializeze călătorilor verighete despre care spunea că sunt din aur.

Femeia este din Sibiu, are 48 de ani, și a declarat că era convinsă că bijuteriile sunt autentice.

”Jandarmii au identificat persoana în cauză, respectiv Viorica M. de 48 de ani din municipiul Sibiu; aceasta a fost surprinsă când a reușit să convingă o altă femeie să cumpere de la ea o verighetă, pretinzând că este din aur. Întrebată de jandarmi despre această situație Viorica M. a declarat că a cumpărat respectivele verighete de la un prieten din Brașov și că știa că ele nu sunt din aur”, se arată într-un comunicat al Grupării de Jandarmi Mobile ”Alexandru cel Bun” Bacău.
Jandarmii băcăuani au întocmit pe numele sibiencei dosar cu acte de sesizare sub aspectul săvârșirii unei fapte susceptibile infracțiunii de înșelăciune.

Verighetele au fost confiscate și predate organelor de poliție, împreună cu documentele întocmite și persoana care a săvârșit fapta.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus