Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

CNADNR anunță în câteva zile licitația pentru refacerea lotului 3 din Autostrada Orăștie - Sibiu

CNADNR anunță în câteva zile licitația pentru refacerea lotului 3 din Autostrada Orăștie - Sibiu

Directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Cătălin Homor, a vizitat ieri tronsonul închis de autostradă Săliște-Cunța și a anunțat că licitația pentru expertiza întregului lot 3 și cea de refacere a zonei afectate vor fi demarate până la finele lunii februarie.

"Având în vedere calendarul de acțiuni al CNADNR pe care l-am stabilit odată cu preluarea mandatului cu privire la execuția lucrărilor pe autostrăzile din România, pentru respectarea acestuia, am fost și am văzut șantierele din zona Transilvaniei. Până la finele lunii februarie, așa după cum am mai spus, trebuie demarată în paralel licitația pentru expertiza întregului lot 3 din Autostrada Orăștie — Sibiu cât și lansarea licitației pentru refacerea zonei afectate", a precizat Homor într-un comunicat de presă.

Totodată, șeful CNADNR a convocat o echipă de specialiști pentru inventarierea degradărilor, iar expertiza ce va fi demarată "va fi o radiografie în urma căreia vor fi trase concluzii legate de calitatea lucrărilor executate".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

M

Acum 8 ani

Povesti.....fapte zero
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus