Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

ACTUALIZARE - Dosarul Dr. Frăticiu a fost clasat

ACTUALIZARE - Dosarul Dr. Frăticiu a fost clasat

Actualizare 13 martie 2017:

Cercetarea penală a doctorului Alexandru Frăticiu s-a  încheiat cu o ordonanță de clasare. ”Cercetarea penală a dovedit că nu am comis fapte cu vinovăție prevazute de lege, procuratura a emis, în acest sens, o ordonață de clasare a cauzei în data de 09.06.2016. Astfel nu am fost trimis în judecată și nu am fost condamnat. În urma acestei ordonanțe mi s-a emis un cazier judiciar curat, Colegiul medicilor din Sibiu mi-a emis un certificat de onorabilitate din care rezulta că pe tot parcursul meu profesional nu am avut abateri deontologice, astfel că nu au fost motive pentru sancțiuni administrative și astfel în momentul actual mă aflu în postul de medic șef de secție la Spitalul Clinic Județean Sibiu, post ocupat prin concurs”, susține doctorul Frăticiu.

Știrea inițială:

Dr. Alexandru Frăticiu, medicul-șef de la Secția de Gastroenterologie a Spitalului Județean din Sibiu, a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de la ruda unei paciente.

Fiica unei femei care urma să fie operată de către medic a depus o plângere oficială la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, după ce medicul care urma să îi opereze mama i-a cerut 200 de lei și 200 de euro. Acum patru zile, femeia i-a dat cei 200 de lei pretinși. După o zi, femeia urma să se întâlnească din nou cu medicul și să îi dea și cei 200 de euro. Aceștia fuseseră, însă, marcați de către polițiștii de la IPJ Sibiu, Serviciul Județean Anticorupție, care au organizat, împreună cu procurorii, flagrantul. După ce medicul a luat banii, polițiștii au intrat imediat pe fir.

Medicul este acum cercetat penal, iar procurorii au dispus împotriva lui măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. "Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, la data de 11 februarie 2016, punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe timp de 60 zile a medicului şef secţie gastroenterologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, prevăzută de art.289 Cod penal raportat la art.6 din L.78/2000. S-a reţinut că în data de 9.02.2016, a pretins de la martora denunţător Golban Viorica Iuliana, sumele de 200 lei şi 200 euro, sume pe care le-a primit apoi la data de 9.02.2016 şi la 10.02.2016, pentru o intervenţie chirurgicală asupra mamei denunţătoare, care ar fi intrat în îndeplinirea atribuţiilor sale de serviciu", se arată într-un comunicat semnat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Olivian Oană.

Deocamdată, conducerea Spitalului Județean nu a formulat nicio poziție oficială referitor la acest caz.

ACTUALIZARE - Reporterii Turnul Sfatului au încercat să ia legătura, prin telefon, cu medicul șef de secție. Acesta a răspuns la telefon, însă, după ce jurnaliștii s-au recomandat, medicul a închis brusc telefonul, fără nicio lămurire.

ACTUALIZARE - Reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu au trimis un comunicat oficial referitor la șeful de secție prins în flagrant când lua mită. "În cazul în care informaţiile comunicate presei de către Parchet se confirmă, apreciem ca este un caz izolat, care nu caracterizează personalul unităţii noastre spitaliceşti. Trebuie să lăsăm justiţia să-şi urmeze cursul şi să stabilească dacă medicul este sau nu vinovat. Instituţia noastră îşi doreşte şi militează ca toţi angajaţii săi să dea dovadă de o înaltă ţinută profesională, etică şi morală. Nu am tolerat şi nici nu vom tolera astfel de practici. După primirea unei comunicări oficiale din partea Parchetului vom analiza dacă se impune luarea unor măsuri administrative faţă de medicul în cauză. Unitatea noastră va colabora cu organele de anchetă pentru elucidarea acestui caz", se arată în comunicatul semnat de directorul medical al Spitalului, dr. Radu Chicea.

Dr. Alexandru Frăticiu este sub control judiciar, deci are dreptul să meargă în continuare la muncă și să opereze. Astăzi, medicul a fost la spital și și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu.

ACTUALIZARE - Potrivit Codului Penal, pedeapsa pentru luare de mită, dacă acuzațiile se dovedesc fondate, este între 3 și 10 ani de închisoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

69 comentarii

crucea alba

Acum 8 ani

nasol, dar pe chirurgie cand intrati?
Raspunde

fsdf

Acum 8 ani

corect, faceti o vizita la la dl Kiss Lorand.
Raspunde

Solomon

Acum 8 ani

Vai,ce grozavie!Cum a fost posibil,oare?Va mirati de parca ati vazut un elefant albastru in zbor?Voi chiar nu stiti ca TOTI medicii iau mita?Chiar si de la pacientii care nu mai au nici o sansa;sau de la rudele celor care au trecut "dincolo"(vorbesc de rudele celor ajunsi la morga)!Cei mai multi bani,in Romania,au fost furati de catre politicieni si medici!Solutia maririi salariilor nu rezolva problema;dimpotriva-mareste miza-nu te mai poti apropia de un medic cu o suta,trebuie sa-i pui doua in plic!Este o singura solutie:sa fiti sanatosi!
Raspunde

me

Acum 8 ani

Toti medicii? Vorbesti aiurea. Ia sa vedem care sunt aceia, poti sa-i si nominalizezi? Bine ca se gaseste un franar ca tine sa vorbeasca.
Raspunde

alzara-liberalul

Acum 8 ani

Mama ce descoperire..extraordinaire!!!!!...sa vina si CNN,BBC,SKY NEWS sa dea BREAKING NEWS cu aceasta mita uriasa de doi bani,ba' voi v-ati tampit de-a binelea bag seama,pai se stie ca nu ai ce cauta in spital fara sa dai atentii doctorilor,pai din cauza astora nu maiavem agricultura,industrie,invatamant etc? nu cumva din cauza ticalosilor de guvernanti care au furat zeci de miliarde de euroi din 90' incoace si a justitiei in mare parte putred de corupta si incompetenta?cat de curand vor ramane spitalele fara doctori si asistente..pleaca cu miile anual in tari civilizate,atunci sa va vad fatalailor ce va faceti?
Raspunde

Simonca Vecerzan

Acum 8 ani

Ce ar trebui sa se opereze stimabililor pe sectia de gastroenterologie in conditiile in care aceasta este o ramura medicala, nicidecum chirurgicala? Macar informati-va bine inainte sa aruncati cu noroi in cadre medicale.
Raspunde

Coco

Acum 8 ani

Adevarul ca atunci cand se discuta despre dr Fraticiu, te miri ca l-au prins asa de tarziu, deoarece este un tip fara caracter, zgarcit si de foarte multe ori a pus mai sus castigul personal, decat sanatatea pacientului. Oricat de mult ar cadea in fata sibienilor, nu este nici un pacat.
Raspunde

un om

Acum 8 ani

pentru alzara -liberalul - cat de redus esti, afla tu ca nu raman doctorii aici sa te trateze pe tine, care are de gand sa plece , pleaca stai tu linistit , in rest nu are rost sa -ti mai raspund, esti varza
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

doctorii nu doar ca iau mita, dar dupa spitalizare te cheama la control la clinicile lor private ca sa platesti consultatiile.
Raspunde

@un om(de nimic!)

Acum 8 ani

Omule...n-ai inteles nimic ,varza murata esti tu,penibilule!
Raspunde

DD

Acum 8 ani

felicitari doamnei care a avut curajul sa faca flagrantul!! o sa fie chemata prin tribunale si o sa aiba mult timp pierdut, dar a aratat caracter. Pentru persoane ca ea au iesit oamenii in strada in Noiembrie anul trecut! Respecte!!
Raspunde

Bvb

Acum 8 ani

Daca ar fi mai multe persoane ca aceasta femeie ar da frica in toți medici astia corupți .daca meseria asta si au ales-o atunci sa o faca cu plăcere daca nu sa se ducă in alte tari sa câștige bani mai multi dar prin munca cinstita ca acolo nu merge ca in România.respect totuși pentru cei corecți care isi fac meseria cu drag chiar daca sunt tot mai putini la numar.
Raspunde

me

Acum 8 ani

Ce opereaza Fraticiu? Vreo unghie incarnata? Se fim seriosi. Un medic de pe interne nu poate opera.
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

Nestiinta si necunosterea nu justifica luarea in derizoriu pioneratul pe care il face in acest domeniu dr Ffraticiu. Acest medic astazi pe nedrept blamat, mi-a scos mie din calea biliara o piatra pe cale endoscopica , interventie care are ca alternativa o operatie cu cutitul, cu suferinta mai mare si cu incapacitate mult mai mare. Aceasta mi-a scurtat mie indelunga suferinta "bajbait" de asa zisi specialisti care m-au purtat de la unul la altul, ba unii dintre ei sugerandu-mi sa ma duc la Cluj. Recompensa pentru iradierea si transpiratia din timpul acestei interventii care la mine a durat 1 si 1/2 nu se regaseste cu siguranta in statul de plata pe care i-l da Chicea si Spineanu cu solde infinit mai mari.
Raspunde

crucea alba

Acum 8 ani

dr. Chicea , multumim, ne-am linistit :). dar totusi la chirurgie pe cand cu colindul?
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Da, avand indelunga experienta spitaliceasca pot sa spun fara sa gresesc ca 9 din 10 doctori iau mita si da, indiferent de diagnostic si cat de mult sunt trecuti "dincolo" pacientii tot iau mita, fara sa clipeasca.
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

Crucea ma-sii, mai Mihai! Crucea asta Alba care dialogheaza pe langa tine o fi si Galbena. D-le, si tu esti vinovat, daca 9 doctori din 10 iau spaga/mita, conform principiului majoritatii, majoritatea trebuie ca are dreptate, inseamna ca sistemul politico-medical romanesc este bazat pe un fals grosolan, normalitatea este mita si acest sistem l-a instituit caghebistul Iliescu care a indemnat public guvernantii sa nu dea salarii la doctori, ca doctorii au mita. Asta a insemnat instituirea mitei ca sistem oficial, dupa cum spuneai, 9 din 10 iau mita si acest caghebist este mentorul penalului Cindrea, patronul lui Chicea. Brava Chicea! intoleranta si militantismul tau sunt demne de cosul de gunoi al colegiului medicilor unde ai avut iluzia ca vei fi reales prin acelesi metode folosite de penalul Liviu Dragnea.
Raspunde

Cici Namol

Acum 8 ani

Pana si liftierul de la morga ia spaga de la anumite firme funebre!
Raspunde

chiar?

Acum 8 ani

Esti chiar namol. Nu exista liftier la morga.
Raspunde

chiar?

Acum 8 ani

La morga Nu exista liftier. Vorbesti aiurea, cu namol in gura.
Raspunde

ionescu

Acum 8 ani

este metoda veche si un cacarter murdar.asa se intampla si pe ginecologie.au o metoda pentru a castiga si mai multi bani se folosesc si de metoda cu nesimtire trebuie sa dau si la asistenta cu care trebuie sa intru in sala dar de fapt acel medic forteaza buzunarul pacientei sa dea mai mult.este dr muresan folosind si te concedii pe care le da cu risc maternal si care ele n-au nimic le da numai la paciente care le da multi bani.domnul doctor dc nu mi-ati dat concediu?... nu v-am dat destui bani?controlati concedii in spital cat da prin policlinica si o sa-mi dati dreptate.sa va fie rusine pt folosirea abuzului sa ne luati bani.nu te mai saturi hotule.
Raspunde

claudia gavrila

Acum 8 ani

am dat bani destui la medici.este o problema grava le dai si esti tratat superficial.imi este groaza cand sa ma duc la medic .nu discuti cu iei pana nu ai plic cu bani in mana si daca trebuie sa-ti dea un concediu de care ai nevoie spun ca nu se poate...daca le dai bani imediat iti da.meseria nu o faceti de trag le faceti pentru bani..hotilor.bine ca a fost prins.mai veniti si pe alte sectii.veniti la ginecologie sibiu ca sunt destui hoti dar si cu pretentii.este mare coada la ginecologie cand te duci.te sufoci in acel hol fara aerisire.am stat pentru concediu ca eram operata nu mai puteam de durere si de miros.erau paciente si discutau ca eu am dat bani la medic pentru a mi se da concediu cu risc maternal .afara radeau si inautru se prafaceau.au medici metode pentru a obtine (sa fure).bietele asistente fac si concediu fac si urgente.oare mai puteti asistentelor .facem munca lor ca este datoria lor sa faca concediu nu a voastra.mai ales ca ei primesc bani nu voi.isi bat soc de voi.luati masuri in privinta hotilor acestia sa nu mai profeseze ca nu o fac pt ce ar trebui sa faca si pentru a fura bani de la amaratii .mai circulati pe la ginecologie ca acolo se invarte bine.poate reusiti ca au metode nedefinite pentru a fura.
Raspunde

mara

Acum 8 ani

sunt foarte revoltata pe sistemul de sanatate din romania .dc in alte tari nu trebuie sa platesti si in tara asta amarata daca se poate toti banii sa ti ia.de duci la medic trebuie sa le umpli buzunarele cu bani.daca nu ai nu sta de vorba .am fost la ginecologie si trebuia sa ii dau bani pt a mi se face chiuretaj pentru o sarcina oprita in evolutie .am fost la dr muresan nu trebuie sa ascund ca asa a fost.n-a tinut cont de suferinta mea si de nevoile de personale.fara bani nici internare.asta este adevarul .
Raspunde

crucea alba

Acum 8 ani

vad ca tot apare numele dr. muresan de ce nu-l denuntati daca e asa rau. dar ce facem cu dr. bundache de la chirurgie?
Raspunde

gogu din rampa

Acum 8 ani

....si dr.tanase de la neurochirugie.Ce stiti despre el?
Raspunde

unu oarecare ..sibian ..

Acum 8 ani

Este cel mai bun internist gastroenterolog din partea asta de tara ,si unul dintre cei mai buni din tara!!Poate sa o spuna multi pacienti si fost pacienti.In rest ....Asta este sitemul romanesc de sanatae .Cind mentalitatea romanului este ca lasa ca trebe sa ii dau la dr ceva ..cind de ani si ani de zile se merge pe aceasta mentalitate ..si acesti dr se incadreaza in aceasta tipologie.,Las ca imiv or da ..ca asa merege treaba.Vinovati sintme noi ca le dam ..pt ca tot noi i-am invata ca daca nu le dai nu se uita la tine.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

...si de nesimtitul de dr. Seceleanu de la neuro ce ziceti?
Raspunde

Cornel Frasinescu

Acum 8 ani

Nesimtit esti tu si neamul tau băi bananierule! Spune cand ti-a cerut bani acest om? Daca i-ai dat tu, esti in culpa, se numeste dre de mita! Si se pedepseste!
Raspunde

andrei

Acum 8 ani

Nu ma mira ca medicii iau bani plus. E tragicomic faptul ca reprezentanții Spitalului Clinic Județean Sibiu spun in comunicatul oficial ca ei nu au tolerat astfel de practici.
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

Mare intuitie, Andrei sau cunoatere adevarata. Da, conducerea asta e f. intoleranta, nu tolereaza pe cei cu coloana vertebrala. pe cei principiali si pe cei care ar vrea un pic de aer "medicinal", mai occidental de care aceasta conducere se teme ca dracul de tamaie .Ei "militeza" in mod propagandisto-fesenist, nu manageriaza (termen necunoscut pt. ei din nomenclatura lor de partid). Militantismul lor are ca rezultat indicatoare in spital cu directia cladirii Polisano, farmacia Polosano, etc.
Raspunde

glykos

Acum 8 ani

'alzara liberalul " este un impostor care se substitue celui care a semnat ani la rând " alzara medic liberal " .Aceasta identitate nu va mai fi mentionata.
Raspunde

ilie scularie

Acum 8 ani

Oftamoloaga STANILA, te consulta la ea-n privat si te opereaza in Spitalul de stat. Am fost acum cateva luni la o operatie usara la ea si am stat 3 cca ore. Pe hartii aparea ca am fost spitalizat 3 zile. Si ne plangem ca n-avem bani pentru sanatate. Am inteles de la cunostinte ca este o practica asta, sa apara-n acte mai multe zile de spitalizare, cu buna stiinta a managerului. Alo DNA...
Raspunde

ANGELICA

Acum 8 ani

Una e când vrei sa dai o atenție, un buchet de flori și alta e când doctorul (dacă se poate numi doctor) fratriciu alexandru nu se uita la tine și ți cere cu un tupeu de nesimțit( numa ca nu ți baga mana în buzunar) bani ptr tratament (de parca ar fi spitalul lui).RUȘINE! NU TE MAI SATURA DUMNEZEU! AROGANTULE! CINE TE CREZI, DUMNEZEU PE PĂMÂNT?
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

Angelica si sultanii?! Parc-ai scapat din harem atat esti de frustata, Angelico! Inspirata a fost mamica-ta cand ti-a pus numele. Ai putea fi f. buna de denuntatoare.
Raspunde

glykos

Acum 8 ani

Asemeni altor domenii suntem neperformanti si in sanatate ( concluzie din interior ) . Dupa abandonarea burgului de catre sași ( cu performante oricum periferice ) mărginimea si - a impus modelul cultural .
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

Marginime si securistii adusi de te miri unde si pusi cat mai sus:vezi "marii" profesori Sabau, Chisu, ca de Porr nici nu merita sa mai pomenim. El macar daca e o nulitate nu face valuri.
Raspunde

pt glycos

Acum 8 ani

poate oltenia eera super
Raspunde

glykos

Acum 8 ani

Fudulule fara pretenții .Desigur nu meriți nici atâta .
Raspunde

simona

Acum 8 ani

in comunicatul oficial se spune ca nu tolereaza sa se ia bani de la pacienti.sunt in stare sa iau si in stadiu avansat al bolii.nu tin cont cat de chinuit este acel pacient si fatpul ca se gandeste ca daca n-are bani nimeni nu -l baga in seama.cum sa plece in alte tari medicii care au ramas.acolo muncesti frate nu stai .muncesti toata ziua.la stat in romania faci ce vrei stai mai putin de program te duci si la particular.intr-o tara straina numai la stat lucrezi nu mai ai timp si de alt loc unde sa muncesti.mai mult muncesc asistentele care sunt sclave ale medicilor fara respect.saracile de ele.ce sa mai spunem de salariile asistentelor.cine sta langa patul bolnavul sau cand este nevoie de ajutor cine vine ...nu vine asistenta?poate luati masuri in privinta medicilor din spitale .
Raspunde

observator

Acum 8 ani

voi va certati si va balacariti aici sub anonimat.aveti curaj sa denuntati oficial?daca nu taceti in continuare,nu va mai aratati curajul aici ca nu are nici un rost,ei vor lua banii nostrii in continuare.
Raspunde

Bvb

Acum 8 ani

Ai dreptate!
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

Bai, nici asta nu e o solutie. Daca doctorii ar fi demni/ar avea coloana vertebrala, cand l-au "prins" pe Fraticiu ar fi iesit cu pancarte, cu inscrisuri pe tricouri, etc. TOTI SUNTEM SPAGARI, vrem sa traim decent si sa fim renumerati la adevarata valoare. I-ar fi luat pe toti? Nu cred, dar poate se mai trezeau si altii care au mai ramas prin tara. Poate asa s-ar incepe o schimbare... Ati auzit de romani solidari? cand esti la anaghie iti mai dau un branci, nu se gandesc ca de fapt isi sapa singuri groapa. Dupa cum imi suna mie,nu vom trai noi sa vedem altceva. Tara asta e blestemata iar romanii care-au mai ramas niste lasi. In toate domeniile.
Raspunde

Jurnal

Acum 8 ani

A greșit va plăti. Punct. Unii v ati apucat sa vb de toții doctorii. Ar trebui sa i respectam. Toți avem nevoie de ei. Nu va mai bateți joc de ei pe aici pe la comentarii. Tot respectul ptr dr Secelean și dr Tănase. Va doresc multa sănătate și împliniri.
Raspunde

max

Acum 8 ani

mai observatorule ,tu ai trecut pragul ingamfatului de secelea vreodata sau vorbesti din butoi..te rog sa te informezi si dupa aceea da pe goarna..
Raspunde

emil

Acum 8 ani

Am ghinionul sa merg foarte des prin spitalul din Sibiu si prin tara, cu tatal meu care este bolnav.Nu toti asteapta si nu toti sunt spagari.E adevarat ca sunt putini cei care isi fac treaba foarte bine si fara sa aiba pretentia de a primi ceva.In categoria nesimtiti intra dr.Bundache,dr.Tanasescu s.a,iar in categoria celor care respecta juramantul,prea putini printre care se afla dr.Seceleanu.In rest,sanatate si toate cele bune!!!
Raspunde

sasofilu

Acum 8 ani

sibieni dragi, unde vreti a va trata: Cluj sau strainatate? la cluj costa 400€, iar in strainatate 4000€. ce alegeti? sanatate la toata lumea si sper sa nu va puneti niciodata aceasta intrebare. raspunsul D-zeu stie
Raspunde

max

Acum 8 ani

eu ma tratez in strainatate tot atat ma costa daca pui la socoteala spagile de mii de euro pentru o operatie si mizeria ,hotia si nesimtirea personalului medical cred ca alegerea mea este buna....
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

Ati fi putut , cata vreme Fraticiu nu a fost linsat sa va cumparati un simplu accesoriu cu costuri reale de 100-200E, in functie de coplexitate si va rezolva cel mai reputat gastroenterolog din Sibiu/judetele limitrofe.
Raspunde

mutu de la manutanță

Acum 8 ani

Am fost bolnav, am dat bani doctorului ca să aibă grijă de mine și asistentelor care m-au îngrijit. Aceeași poveste la o clinică privată m-ar fi costat 2700 de euro.... Am scăpat cu doar 700 de euro...Când mă duc la control o să mai bag niște bani într-un plic. Dau pt. că sănătatea mea e cea mai importantă. Bine că am avut banii. Dacă nu i-aș fi avut ce s-ar fi întâmplat cu mine?
Raspunde

sanatos

Acum 8 ani

felicitari DNA sau Bucurestiului, ca aici nu s-ar fi luat nimeni de unul din fieful si anturajul lui Cindrea ! o fi fost inspirata femeia si a a anuntat pe vreun site sau la vreu telefon de corupti,
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

cat mai ai ocazia si esti SANATOS la minte si la simturi du-te, ba macar, la o consultatie la Fraticiu, poate vei fi in stare sa ii mirosi parfumul ba, nu pute deloc ca Cindrea si ca nimeni din politrucii Sibiului. Macar asta se simte de la o posta ca pe neuronii lui Fraticiu s-au imprimat criterii europene, americane , olandeze , frantuzesti, si tocmai de aici i s-a tras, face evident diferenta, care ii incurca pe neaosii brinzari, multi dintre ei cu copiii procurori.
Raspunde

Un pacatos

Acum 8 ani

Cati dintre voi, care comentati aiurea, despre medici, ati fost de curand intr-un spital? Cati dintre voi stiti in ce conditii lucreaza oamenii acestia si pentru ce salarii? Ar fi bine sa traiti intr-un stat din UE unde sa va faceti programare si sa va primeasca un medic peste 3 luni cand este poate prea tarziu. Oameni buni ce credeti ca rezolvam daca inchidem oameni pt 200 euro?! Nimic.....banii din sistem se scurg in alta parte!!! Pacat pentru ca acesti oameni care isi daruiesc viata sa salveze alte vieti au ajuns sa fie denigrati si atat e urati!!!
Raspunde

maruntelu

Acum 8 ani

unde poti sa dai pentru a anunta daca trec si eu prin ce a trecut persoana aceea care tr sa-i dea bani la dr fraticiu.unde te poti duce sa denunti?
Raspunde

SIBIAN

Acum 8 ani

LA D.G.A SIBIU PT MARUNTELU
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

maruntelu, ai chiar numele pe care il meriti.
Raspunde

xy

Acum 8 ani

vai de noi ce mare isprava a facut doamna in cauza,nu ma obosesc sa ii retin numele,caracterul este unul mizer.asta merita un om dupa o viata de lucru intr-un sistem mizer in care a salvat multe vieti!!daca tot nu aveti nevoie de doctori si aruncati cu noroi in ei,de ce dracu nu ii linsati ma?asa ar fi cel mai bine,toti sunteti destepti si stiti medicina de cand aveti internet...si cand ardeti precum soarecii prin diferite subsoluri,(pardon cluburi)sa va salvati singuri... sa nu le mai cereti ajutorul..atunci sunt buni.RUSINE SA VA FIE NEAM DE TRAISTA.
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

xy, esti printe putinii normali din tara asta. Dr. Fraticiu va fi desfiintat, nu-i nimic, va rezolva boicenau si sabau. O sa-l regretati ADANC! dupa o viata in care s-a zbatut sa faca un pic de lumina intr-o cocina, aprimit ce merita. Asa cum face intotdeuna romania cu VALORILE!
Raspunde

[email protected]

Acum 8 ani

ar intocmita o lista cu cei carora le-a pretins , si de la care a primit mita, si sa-i ia banii din conturi sa-i despagubeasca pe oameni , caci si la vizita isi tinea buzunarul deschis cu mana....oricum este tarziu ,dar s-a intamplat.
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Izolat sau nu, chiar nu are vreo relavantă. A luat isi merită consecintele faptei. pe bune,
Raspunde

xy

Acum 8 ani

un profesionist ca Dr Fraticiu nu va fi niciodata desfiintat de niste oameni de nimic.din pacate traim intr-o tara de toata jena cu multe "sifoane" care zambesc contra cost.oamenii cu atitudine si caracter puternic sunt atacati prin planuri marsave,ca de la egal la egal este greu sa lupte...
Raspunde

xy

Acum 8 ani

cine facea apel la solidaritate...hm acest cuvant este ceva abstract pentru mirosul ,pardon parfumul de (branza,oaie si cal)oamenii se aduna in strada precum ovinele cand vine vorba de galeti,umbrele,pungi cu pixuri oferite de diferite culori politice,sau cand au vreo simtire launtica ce ii indeamna sa ajute la construirea de catedrale cu cupole aurite.asta ajuta la atragerea spiritelor pozitive...vedeti daca spitalele arata ca dracu,nimeni nu sustine doctorii....Rusine,Rusine,Rusine.
Raspunde

no..si?

Acum 8 ani

Stimabila doamna Ana Stan, va deranjaza faptul ca nu toti romanii isi permit sa fie operati sau tratati de doctori ce stau cu buzunarele larg deschise inainte de a spune "Buna ziua! Cu ce va pot ajuta?".Acum va intreb, ca probabil va regasiti intre aceste persoane egoiste si fara pic de constiinta, CE SE INTAMPLA CU CEI CE NU ISI PERMIT SUMELE CERUTE????.......probabil Dumnezeu cu mila..., ca domnii doctori nu stiu ce-I aceea "mila"...ca de datorie nu avem ce sa mai vb.Dupa cum am observat , in mintea dumneavoastra , pot merge la medic numai cei ce isi permit, restul...ce s-o alege.Probabil medicii nostrii au uitat ca este de datoria lor sa trateze pacientii in mod egal si acelasi respect. Intr-adevar multi pacienti isi " recompenseaza" medicul in semn de multumire, poate gresesc, dar de aici si pana la medicii nesimtiti ce cer cu nerusinare este o cale luuuunga.Consider ca nici un medic nu are dreptul sa hotarasca care pacient sa fie tratat si care nu, in functie de buzunar, ca nu sunt la piata....
Raspunde

Ana Stan

Acum 8 ani

Sunt perfect de acord cu situatia in care un medic te lasa sa suferi daca nu-i dai ceva. A fost cazul d-vostra cu dr. Fraticiu? Eu am fost internata o saptamana si va jur pe ochii din cap ca nimeni nu s-a plans de asa ceva. Dimpotriva, toata lumea il compatimea cat de mult lucreaza si in ce conditii.Alerga toata ziua ca un bezmetic, sus, jos , la saloane sau la subsol unde face serviciile de specialitate. Eu am nimerit cand nu mergea liftul si ...stateau cu lighianele pe hol, ca se nimerise sa ploua. Am si poze, dar nu cred ca va intereseaza. Realitate e f. dura, nu cred ca avem dreptul sa judecam.
Raspunde

SIBIAN

Acum 8 ani

TOT COMENTAND FEL SI FEL DE OAMENI CU PARERI DIFERITE NU S-A INTELES FAPTUL CA LA DOCTOR DACA TE DUCI TREBUIE SA TE TRATEZE CA ASTA E MESERIA LUI,APOI DACA ESTI "MULTUMIT"DE SERVICIUL MEDICAL OFERIT DE ACESTA SE STIE DE ANI SI ANI CA ASTA E O "CUTUMA" A SISTEMULUI MEDICAL ROMANESC( SA DAI CEVA LA DOCTOR).NU TREBUIE SA PRETINZI BANI SAU ALTE FOLOASE CA SA-TI FACI MESERIA CA IN CAZUL DE FATA.NU PUN LA INDOIALA PROFESIONALISMUL CUIVA SAU NEPROFESIONALISMUL ATATA TIMP CAT NU SUNT DE MESERIE-PROFESIE CUM VAD COMENTARIILE DE MAI SUS,CUM NU MA POT PRONUNTA DACA E VINOVAT SAU NU PENTRU CA ASTA E TREABA JUSTITIEI.NU MI SE PARE CORECT SA TE JOCI CU VIETILE OAMENILOR PENTRU BANI SAU ALTELE,NU CRED CA DOCTORII SUNT DUMNEZEI IAR DACA AU DEPUS UN JURAMANT SA-L RESPECTE .TOATE BUNE:))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus