Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

PNL Sibiu e aproape gata pentru locale. Avem 75% din candidați

PNL Sibiu e aproape gata pentru locale. Avem 75% din candidați

Copreședinții PNL Sibiu, Mircea Cazan și Raluca Turcan, au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că în proporție de 75% se știu deja candidații la funcția de primar. ”La nivelul orașelor mai avem unul singur fără candidat desemnat: Agnita”, a declarat copreședintele Raluca Turcan. ”În maxim două săptămâni vom anunța toți candidații la funcția de primar. Nu vă ascundem nici faptul că mai sunt localități în care mai fac sondaje pentru a stabili candidatul pentru funcția de primar. Orașele Tălmaciu și Agnita sunt două dintre aceste două localități, dar și localități mai mici cum este Blăjel”, a spus Mircea Cazan.

Până acum, liberalii au anunțat oficial candidații din Sibiu – Răzvan Pop, Mediaș – Gheorghe Roman, Avrig – Adrian David, Copșa Mică – Tudor Mihalache, Săliște – Horațiu Răcuciu, Dumbrăveni – Georgeta Irimie și Cisnădie – Gheorghe Huja.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

mihai

Acum 8 ani

Votat, desigur cu un sut in fund
Raspunde

Arsenie Boca

Acum 8 ani

Satanelor pieriti cu totii iad draq va mai voteaza
Raspunde

Marie Mitea

Acum 8 ani

Sa intelegem ca la Sibiu mergeti pe "mana moarta"? In felul acesta va bateti joc de alegatorii PNL sibieni. Chiar asa sa fie? jocurile lui Johannis, sunt mai presus decat barbatia sau bunul simt?
Raspunde

Georg von Guldenburg

Acum 8 ani

Ralu botox curcan si cazan nspe mii de case luati-va de mana cu camatarul semianalfabet cu interdictie in Germania-huja si va aruncati in Cibin,nu va mai voteaza nici Scaraotski..nu se vede nimic bun dupa voi de atatia ani,mars la lada cu gunoi a istoriei!
Raspunde

Ana

Acum 8 ani

Da, e gata PNL Sibiu pentru locale dar intrebarea este, cand au de gand sa isi achite materialele de propaganda electorala distribuite sibienilor la alegerile locale din 2012??? Sau staff-ul care se va ocupa de campania electorala va comanda diverse materiale pentru a ,, convinge” electoratul fara sa aiba nici macar intentia sa le achite ulterior?? Este aceasta oare o ,,strategie” de campanie??? Vom reveni cu amanunte……
Raspunde

bert

Acum 8 ani

Ce ridicoli sunt acesti indivizi!!1
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus