Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Cele 18 terenuri libere din Cartierul Tineretului, împărțite prin tragere la sorți

Cele 18 terenuri libere din Cartierul Tineretului, împărțite prin tragere la sorți

Cei 18 sibieni sub 35 de ani ale căror dosare au fost selecționate în vederea atribuirii în folosință gratuită a câte unui lot în Cartierul Tineretului au fost prezenți luni la Primăria Sibiu pentru a asista la tragerea la sorți care a dus la împărțirea terenurilor. Alături de cei 18 tineri au fost prezenți familiile acestora și conducerea Primăriei, se arată într-un comunicat al administrației locale. "În urma evaluării dosarelor, dumneavoastră aveți oportunitatea să primiți în folosință gratuită un lot de teren în Cartierul Tineretului. Aveți însă și șansa să locuiți într-un cartier nou și viabilizat din punctul de vedere al utilităților și drumurilor. Vă doresc să vă bucurați de casa pe care o veți ridica aici", le-a transmis Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Cele 18 terenuri împărțite au suprafețe diferite, cuprinse între 264 și 420 de metri, iar care lot revine fiecăruia s-a stabilit prin tragere la sorți. Numele celor 18 beneficiari a fost stabilit în urma ”dosariadei” din toamna anului trecut. Atunci, Primăria a lansat un apel de depunere de dosare pentru terenurile ale căror beneficiari inițiali nu au respectat termenele legale pentru astfel de situații (obținerea autorizației de construire într-un anumit termen, începerea lucrărilor de construire etc). Peste 130 de dosare au fost depuse.

Foto: Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mircea

Acum 8 ani

hai sa fim seriosi corect era ca tererenuri sa primeasca sibieni ati intales sibieni au venit din alte judete si au primit locuinte si terenuri cu spaga eu am depus o cerere acum cativa ani locuiam intr-un apartament confort 3 cu parinti eram 5 persoane nimic unul din frati cu studii superioare cu medi foarte mari de-a lungul scolii a depus si el o cerere acum a renuntat un exemplu ia faceti un control si intrebati locatari din casele de ANL locul si data nasteri sa vedeti cati dintre ei sunt din Sibiu nu spun ca alti ar fii avut mai mult nevoie dar poate se face curateni si in primarie si dispare pilele si nepotismele pana atunci nu va doresc decat acelor care se simt cu musca pe caciula sa ajunga ani multi la puscarie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus