Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

ACTUALIZARE - Un SUV s-a răsturnat în afara DN1

ACTUALIZARE - Un SUV s-a răsturnat în afara DN1

O mașină de teren s-a răsturnat în urmă cu puțin timp, pe marginea Drumului Național 1.

Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Scoreiu, spre Făgăraș. La fața locului au fost trimise trei autospeciale, una de la ISU Sibiu și încă două de la Victoria, inclusiv o mașină pentru descarcerare.

Echipajele de poliție nu au ajuns, încă, la fața locului.

ACTUALIZARE ora 15.20 - La volanul mașinii de teren se afla o femeie. Atât șoferița, cât și pasagera din dreapta sunt rănite.

Traficul se desfășoară în continuare îngreunat.

ACTUALIZARE ora 16.30 - Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, cauza probabilă a producerii accidentului. Șoferița ar fi intrat într-o depășire iar, din cauza vitezei excesive, nu a mai putut redresa mașina și s-a răsturnat pe câmp.

Atât șoferița, o femeie de 40 de ani din Brașov, cât și pasagera din dreapta, o bucureșteancă de 63 de ani, au fost rănite. Cele două femei au primit îngrijiri medicale de urgență la fața locului, iar apoi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Sibiu.

accident foto infotrafic-ovidiu Nitu

accident foto infotrafic andrei petcu 2

Foto: Info Trafic Sibiu - Andrei Petcu, Ovidiu Nițu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

decat frontal cu un nevinovat

Acum 8 ani

mai bine de-a berbeleacu. Oricum, tantile pe masini mai mari decat matiz-urile(cu mici exceptii) sunt foarte increzatoare - a se citi "stiute" cu covrigul. Tot ce ai de facut e sa apesi pedala. Oricum asta e un caz clasic si fericit de: ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual. Cineva sus o iubeste oricum.. toti copacii de pe camp erau la servici la ora aia :).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus