Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO Parodie. Cum să nu comunici cu electoratul

VIDEO Parodie. Cum să nu comunici cu electoratul

Internet, Youtube, Facebook... Metodele noi de a ajunge la electorat reușesc de multe ori să-i pună pe politicieni în posturi comice. Un astfel de exemplu este dat de primarul liberal al orașului Săliște, Horațiu Răcuciu. Liberalul a încercat la începutul anului să încerce un nou tip de mesaj politic către cetățeni. Stângăciile vizibile din clip și ale videoclipului în ansamblu au fost speculate de noi și ce a ieșit puteți vedea aici:

https://youtu.be/vge3VL2qt3M

Imaginile originale postate de Horațiu Răcuciu le puteți vizualiza aici

Revenind la lucruri mai serioase, mesajul lui Răcuciu se referea la programul prin care peste 100.000 de copii din familii defavorizate din țară vor putea beneficia de tichete sociale, în valoare de 50 de lei pe lună. Condiția: copiii să meargă la grădiniţă.  Conform Mediafax, costul anual al tichetelor sociale, suportat de la bugetul de stat prin cotele defalcate de TVA, la 39 de milioane de lei. Proiectul de lege a fost votat în octombrie 2015 de plenul Camerei Deputaţilor cu 289 de voturi pentru, un vot împotrivă şi 5 abţineri. Senatul a votat legea în iunie 2015 cu 117 voturi pentru, două abţineri şi nici unul împotrivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus