X
laura valeanu schioare

Laura Văleanu, reprezentanta României în Parlamentul European – ”Sports & Disability”

Sibianca Laura Văleanu, prima schioare româncă din istorie care a participat la Jocurile Paralimpice, a reprezentat, în această săptămână, România la Conferinţa ”Sports & Disability” din Parlamentul European.

”Wow, am avut onoarea să reprezint România la Conferinţa Sport şi Dizabilitate în Parlamentul European din Bruxelles. Sunt încântată că am întâlnit lumea politică a Europei, să particip la discuţii importante şi să am oportunitatea de a fi implicată şi de a mişca lucrurile în direcţia bună”, scrie Laura pe pagina sa oficială de Facebook.

12742452_969365429777336_335651200331456391_n

Laura Văleanu este singura româncă participantă la două ediţii ale Olimpiadei pentru sportivii cu dizabilităţi – Jocurile Paralimpice Vancouver (2010) și Soci (2014).

Citeşte şi Surâsul unei campioane. Acum zece ani viaţa-i răpea un picior, azi şi-a împlinit visul de la grădiniţă: e medic şi reper în schi alpin: “Sunt puternică, duc orice”

Surâsul unei campioane. Acum zece ani viaţa-i răpea un picior, azi şi-a împlinit visul de la grădiniţă: e medic şi reper în schi alpin: “Sunt puternică, duc orice”

 

foto: facebook personal

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact