Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Culmea nesimțirii în Sibiu. S-au făcut stăpâni pe locurile pentru persoane cu handicap

Culmea nesimțirii în Sibiu. S-au făcut stăpâni pe locurile pentru persoane cu handicap

Doi sibieni, cel mai probabil angajați ai Căilor Ferate, au decis să devină stăpâni pe locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap din fața Gării Sibiu.

Astfel, cei doi și-au rezervat ilegal cele două locuri destinate persoanelor cu dizabilități, lipind pe indicator o foaie de hârtie și folosind fără drept sigla Municipiului Sibiu și denumirea Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public.

Primăria Sibiu a anunțat Poliția Locală Sibiu și cei doi urmează să fie sancționați.

”Am trimis numerele de înmatriculare la Poliția Sibiu și în funcție de încadrarea legală cei doi vor fi sancționați. Trebuie văzut dacă mașinile sunt înmatriculate pe firmă sau persoană fizică și în funcție de datele obținute vom putea ști un cuantum al amenzii”, a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.
Municipalitatea sibiană reamintește faptul că parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități se poate face doar cu un abonament special, eliberat gratuit persoanelor în cauză, iar celelalte locuri de parcare pot fi ocupate în baza unui abonament de parcare sau prin achiziționarea unui tichet: http://spadpp.sibiu.ro/parcari/detaliu/14

parcare ilegala (2)

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

16 comentarii

 

Acum 8 ani

HPY are un handicap... De asemenea mai are un loc de parcare rezervat si in laterala magazinului Profi din turnisor
Raspunde

Gigi

Acum 8 ani

Ce daca are handicap? Locurile de parcare nu se rezerva. Daca vine alt om cu handicap, unde parcheaza?
Raspunde

antiJiji

Acum 4 ani

ce intrebare de babuin...
Raspunde

karl

Acum 8 ani

In Sibiu politistii sunt primii care parcheaza ilegal. Pe strada Semaforului, cel putin 2 autoturisme care apartin unor politisti, sunt vesnic parcate pe scoare. Dar cine sa-i amendeze? Colegii lor? Sefii lor stiu acest lucru dar nu fac absolut nimic, ca de obicei...
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 8 ani

Păi de ce să îi amendeze? Dacă parcau pe scuaruri, era altceva...
Raspunde

dan

Acum 8 ani

subscriu primului comentariu,este adevarat
Raspunde

Constantin

Acum 8 ani

Daca handicapul e mental, se explica. Nesimtirea si tupeul se incadreaza?
Raspunde

Luca Bogdan

Acum 8 ani

Nr SB 72 HPY apartine unei persoane cu dizabilitati. Are ambele picioare amputate. Va rugam sa nu dezinformati cititorii!
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 8 ani

Și lucrează? Măi, măi. brava lui...
Raspunde

unul

Acum 8 ani

http://www.oradesibiu.ro/2016/02/23/foto-proprietarii-masinilor-cu-numerele-din-afisul-lipit-in-gara-sunt-oameni-cu-handicap-gafa-a-primariei-sibiu/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook ....astia cu ceasul se misca mai repede,pana va sfatuiti voi
Raspunde

mitica

Acum 8 ani

Cunosc masinile unor politisti care frecvent le lasa in locuri nepermise, chiar si pe trecerile de pietoni.
Raspunde

Gheorghe

Acum 8 ani

ma nu a zis nimeni ca sunt sau nu handicapati, au zis ca si-au rezervat singuri locurile. Daca toti si-ar rezerva locurile de capul lor unde s-ar ajunge? Unul dintre ei si-a rezervat chiar 2 locuri, a e tara lui papura voda unde avem doar drepturi, obligatii de niciun fel.
Raspunde

Adrian

Acum 8 ani

Gheorghe frate daca spui ca ma stii te rog oprestema pe strada , sa nu zici ca zic prostii si sa iti arat acte ce am la mana . Nu am ajuns la 44 ani sa apar pe net si in ziare un pic nevinovat . Cu respect .
Raspunde

Adrian

Acum 8 ani

Fratilor multumesc tuturor celor care au comentat pro si contra . Problema este ca nu am facut si lipit acele colante . Acele colante au aparut in iulie august in urma unei convorbirii telefonice cu o persoana angajata in acel serviciu public cand sau facut niste reclamatii facute in luna mai iar acea persoana sa exprimat astfel : o sa gasim o modalitate . Cine doreste se poate prezenta cereri facute si aprobarile obtinute pentru locurile de parcare . Daca noi "am facut si lipit acele colante" inseamna ca suntem nebuni sa falsificam stampila de inregistrare si numarul de ordine , ATENTIE aprobata din mai 2012 pentru acele locuri de parcare . Mentionez ca nu problema parcarii persoanelor cu dizabilitati era , ci a celor care nu au acel drept . In speranta ca ma-ti inteles va doresc multa sanatate si sunt la ori ce ora vreti pot prezenta actele aratate in scris mai sus .
Raspunde

Adrian

Acum 8 ani

Gheorghe daca vrei ma intalnesc cu tine cu drag fara dusmanie si iti arat hartii . Cine e nebun sa falsifice hartii si sigle . Daca ma stii poti sa ma opresti pe strada sa povestim . Cu respect .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus