X
Afis_A3_GNEAS_2016_-_1200x1690px

Sibiul reprezentat de patru finaliști la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – 2016, care urmăreşte punerea în valoare a profesiei de asistent social şi premierea progreselor realizate în cele două decenii de la reconstruirea sistemului de asistență social și-a ales finaliștii.

”Judeţul Sibiu a participat și anul acesta la eveniment cu 16 nominalizări –  efectuate de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România – Structura Teritorială a judeţului Sibiu. După parcurgerea cu succes a fazelor de preselecţie şi de vot on-line, finaliştii sunt Claudia Nechita – asistent social specialist, nominalizată la categoria: Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi; Violeta Toader – Asociaţia REACT – coodonator Filiala Sibiu, nominalizată la categoria: Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale; Odeta Veștemean – jurnalist, redactor șef  Ziarul Sibiu 100%, nominalizată la  categoria: Premiul Jurnalistul anului; și Spitalul de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda”, Sibiu – nominalizat la categoria Instituţia anului”, spune Valeria Guliman, președinte CNASR- Structura teritorială Sibiu.

Aflată la a III-a ediție, Gala Excelenței va avea loc luni, 14 martie 2016, la Ateneul Român din București.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact