Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Primăria Sibiu funcționează cu peste o treime din posturi neocupate. ”90 de posturi sunt vacante, dintre care 40 au fost scoase la concurs”

Primăria Sibiu funcționează cu peste o treime din posturi neocupate. ”90 de posturi sunt vacante, dintre care 40 au fost scoase la concurs”

Din totalul de 266 de posturi din cadrul Primăriei Sibiu, o treime, respectiv peste 33% dintre ele sunt neocupate, majoritatea, spun reprezentanții Primăriei Sibiu, din cauza restricțiilor de angajare a personalului în instituțiile publice.

”Organigrama aparatului propriu al Primăriei Sibiu aprobată la data de 1 februarie 2016 este alcătuită din 266 de posturi. În prezent, 176 dintre acestea sunt ocupate, 90 fiind vacante. De la începutul anului 2016 până în prezent Primăria Sibiu a organizat concurs pentru un număr de 40 de posturi, dat fiind faptul că prin Legea 271/2015 s-au înlăturat restricțiile în ceea ce privește angajarea de personal în instituțiile publice”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu.

Printre posturile scoase la concurs se numără două posturi de consilier la Biroul pentru proiecte cu finanțare internațională, un post Șef serviciu la Baia Populara Sibiu, în cadrul Direcției Fiscale Sibiu un post de inspector asistent și unul de inspector principal, trei posturi de inspector de specialitate la Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat Sibiu, un post de inspector asistent la Serviciul Executare Silită Persoane Fizice.

De asemenea, mai este vacant un post de șofer la Serviciul Administrare Zone Verzi și Pepinieră, un post de consilier debutant la Birou aplicații informatice, web, internet/intranet, unul de consilier asistent la Compartiment infrastructură informatică și trei posturi de consilier superior la Compartiment infrastructură informatică.

Lista posturilor vacante poate fi văzută aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

judeteana de partid

Acum 8 ani

salarii de **** ca si angajatii. pipe de dimineata pe scari la fostul union
Raspunde

andrei

Acum 8 ani

chiar ca salariul este de rahat, nici mie nu mi-a venit sa cred pana nu mi-au aratat un "fluturas de salariu". Probabil tigarile si cafelele sunt primite altfel nu stiu de unde au bani pentru ele :)). Asa ca mai bine la multintionala :D
Raspunde

Medici fara Frontiere

Acum 8 ani

In functie de cat lucreaza, asa isi primesc si plata. Daca este adevarat ca " pipa-vina,pipa-pleaca " un fel de toata ziua la fumoar si nema profesionalitate de unde vreti salari babane ? Este un cerc vicios : nu imi fac meseria cum ar trebui pentru ca un sunt remunerat bine, nu esti remunerat bine pentru ca un iti faci meseria cum trebuie. Ori varianta cealalta, in Romania chiar un mai exista persoane competente sa ocupe acele posturi ? Andrei nu mai spune despre " articole primite " se poate interpreta gresit ,hmmm sau poate inca asa merg lucrurile pe la Primaria Sibiu, pachetul de Assos si cutia de Amigo .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus