X
semimaraton

Încep antrenamentele pentru Semimaraton. “Vom avea ca antrenori doi atleţi de renume”

Organizatorii Semimaratonului Sibiului au anunţat data la care vor începe antrenamentele pentru pregӑtirea participanţilor la cea de-a cincea ediţie.

În 1 martie 2016, dăm startul programului dedicat de antrenamente pentru sibienii care vor să alerge la cea de-a cincea ediție a SemiMaraton Sibiu. Vom avea alături, din poziția de antrenori, doi atleți de renume: Daniela Cârlan și Daniel Troancă, cărora le mulțumim pentru implicarea și dedicarea față de SemiMaraton și comunitatea sibiană”, se aratӑ pe site-ul oficial maratonsibiu.ro.

Scopul programului de antrenamente este oferirea de asistență de specialitate celor care vor să alerge o distanță de 21 de km. Pentru celălalte curse care fac parte din competiția SemiMaraton 2016 (cele de 5, respectiv 10 km) va fi conceput un program de pregătire comun.

“Antrenamentele se adresează atât începătorilor cât și celor mai buni dintre alergători. Vor exista 4 categorii de participanți, fiecare fiind abordată separat: new entry, amatori, avansați și super alergători. Antrenorii recomandă participarea la un număr cât mai mare dintre cele 38 de ședințe cuprinse în program pentru a dezvolta o formă fizică optimă în ziua competiției”, mai precizeazӑ organizatorii.

Programul de pregătire este gratuit iar întâlnirile au loc săptămânal, după următorul program: marți- ora 18.30 / joi – ora 18.30 / sambata – ora 09.00. Antrenamentele se desfășoară în perioada 01.03.2016 – 28.05.2016 iar punctul de întâlnire este Stadionul Municipal Sibiu din parcul Sub Arini.

Foto: Ovidiu Gânfӑlean

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Sibian

    Mda…vai si amar de Sibiu daca si sportivii amatori cum este Daniel Troanca sunt numiti atleti de renume. Daniela Cirlan macar face parte din federatia romana de atletism si se pregateste pentru jocucurile olimpice Brazilia 2016…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact